Μήνας Υπερηφάνειας: 20 σειρές με χαρακτήρες της LGBTQ+ κοινότητας
Με αφορμή το Μήνα Υπερηφάνειας σού προτείνουμε μερικές σειρές που αξίζουν το χρόνο σου.

11. Glee

Υπόθεση:  Σε μια μικρή πόλη του Οχάιο ένας χαρισματικός καθηγητής Ισπανικών φτιάχνει ένα ιδιαίτερο είδος χορωδίας , που το απαρτίζουν κάθε λογής προβληματικά παιδιά από όλες τις κάστες του σχολικού προαυλίου. Όλα λειτουργούν εναντίον τους:από την αυταρχική γυμνάστρια των μαζορετών μέχρι τις κοινωνικές διαφορές , τα ψευτορομάντζα και τις παρεξηγήσεις. Τα παιδιά αυτά όμως είναι προορισμένα για μεγαλεία.

12. Η Αχτύπητη Κίμι Σμιντ

Υπόθεση:  Η 29χρονη Kimmy Schmidt διασώζεται από μια αλλόκοτη θρησκευτική αίρεση που περίμενε την Ημέρα της Κρίσης κλειδαμπαρωμένη για 15 χρόνια σε ένα υπόγειο καταφύγιο στην Ιντιάνα, και προσπαθεί να μάθει από την αρχή τον κόσμο, τη ζωή και τον ίδιο της τον εαυτό, με φόντο την χαοτική Νέα Υόρκη και τη βοήθεια του gay φίλου της, Titon.

13. Queer as folk

Υπόθεση:  Οι όμορφες και άσχημες στιγμές, τα σεξουαλικά, αλλά και οικογενειακά μπερδέματα μιας ομάδας gay φίλων από το Πίτσμπουργκτων Η.Π.Α. Η σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως ανεξαρτήτου σεξουαλικής ταυτότητας, που όχι μόνο προκάλεσε με την τολμηρότητα του, αλλά έγινε ο σταθμός για την μεγαλύτερη και ευρύτερη αποδοχή της ομοφυλοφιλίας από τα συντηρητικά στρώματα, αλλά και στην αποδοχή των γάμων των ατόμων του ίδιου φύλου. Η επιτυχία της σειράςήταν τόσο μεγάλη που κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για 5 σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε πρεμιέρα το (μακρινό;) 2000 θίγοντας την αληθινή πλευρά της ζωής ων ομοφυλόφιλων αντρών και γυναικών εκείνης της περιόδου. Μπορεί να έχουν περάσει παραπάνω από 20 χρόνια, αλλά η σειρά εξακολουθεί να εκφράζει πολλούς ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και να θεωρείται σειρά-σταθμός.


14. Schitt’s Creek

Υπόθεση: Όταν η εφορία κατάσχει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας ενός βαθύπλουτου μεγιστάνα των βιντεοκλάμπ, της πρωταγωνίστριας σε σαπουνόπερα γυναίκας του και των παιδιών τους, η οικογένεια αναγκάζεται να μετακομίσει στην μικρή πόλη Creek Schitt. Η -άκρως σατιρική- κωμωδία, που σάρωσε στα βραβεία Emmy 2020 κατακτώντας 9 βραβεία, έχει 4 βασικούς χαρακτήρες, ένας εκ των οποίων είναι ο David, ο γιος της οικογένειας, ο οποίος είναι gay. Με το πέρασμα των σεζόν, ο David πέρασε από πολλά και εξελίχθηκε σα χαρακτήρας καταφέρνοντας να “μπει” στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Dan Levy, ο οποίος υποδύθηκε τον David είναι και στην πραγματική ζωή ομοφυλόφιλος.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1 
 0