Sex and The City: Θα δούμε και τον
Ακόμα ένας αγαπημένος μας χαρακτήρας θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια του "Sex and The City".

Η μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης και κλασσικής σειράς “Sex and The City” έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων, Ποιοι ηθοποιοί που είχαμε αγαπήσει στους ρόλους που τους έκαναν παγκοσμίως γνωστούς θα επιστρέψουν; Θα δούμε καινούριους χαρακτήρες; Όλα αυτά τα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση σιγά σιγά. Όπως όλα δείχνουν, και ο “Mr. Big” θα επιστρέψει στον νέο κύκλο επεισοδίων.

Ο Κρις Νοθ, ο γνωστός “Mr. Big” της Κάρι Μπράντσο, είχε αρνηθεί αρχικά τον πρόσκληση των παραγωγών να συμμετέχει στο “Sex and the City: And Just Like That”, το πολυαναμενόμενο revival της σειράς. Αντιθέτως, ο άλλος σημαντικός άντρας στη ζωή της Κάρι, ο “Εϊνταν”, Τζον Κόρμπετ, είχε αποδεχθεί την πρόσκληση με ενθουσιασμό.

Όμως, φαίνεται ότι ο Νοθ άλλαξε γνώμη και όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός της σειράς, Μάικλ Πάτρικ Κινγκ:

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Κρις στο “And Just Like That”. Καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του “Sex And The City”, χωρίς τον “Μr. Big”; Πώς θα ήταν αυτό ποτέ δυνατόν;”

Από ότι φαίνεται, η Κιμ Κατράλ, η  γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας “Σαμάνθα”, δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη. Η γνωστή ηθοποιός έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση πλέον με τη σειρά που την έκανε διάσημη.

Το «Sex and the City: And Just Like That» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max σε άγνωστη ακόμη ημερομηνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;