Φιλαράκια: Το reunion πλησιάζει και οι πρωταγωνιστές
Φιλαράκια: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το reunion και οι πρωταγωνιστές μιλούν για όλα.

Μετά από 17 χρόνια απουσίας (και πολλά σκαμπανεβάσματα), ο Μάιος του 2021 μας φέρνει το πολυπόθητο reunion των Friends,καθώς μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις που έφερε ο κορωνοϊός, το HBO Max ανακοίνωσε ότι το επεισόδιο των Friends θα είναι διαθέσιμο στις 27 Μαΐου 2021 στο HBO Max. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες μας έδωσε το πρώτο trailer, το οποίο αν και δεν έδειχνε κάποια σκηνή από το επεισόδιο, ήταν αρκετό για να κάνει τους πάντες να (παρα)μιλάνε για αυτό.

Έτσι, οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ βρέθηκαν ξανά στη σκηνή 24 στα στούντιο της Warner Bros, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του special επεισοδίου, και παραχώρησαν μία αποκλειστική συνέντευξη στο People. Στη συνέντευξη οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στις μεταξύ τους σχέσεις το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, αλλά και πώς φαντάζονται τους Ρέιτσελ, Μόνικα, Φοίβη, Τσάντλερ, Τζόι και Ρος το 2021!

Όσον αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις από το 2004 έως και σήμερα ο Ντέιβιντ Σουίμερ (ή αλλιώς Ρος) αποκάλυψε πως «απαρτία» είχε να γίνει σχεδόν 10 χρόνια, τονίζοντας όμως ότι ανά διαστήματα κάποιοι από τους πρωταγωνιστές βλέπονταν. Παράλληλα, η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε πως δεν έχει αδελφές, αλλά αυτό που έχει με τις δύο συμπρωταγωνίστριές της είναι κάτι παρόμοιο, ενώ ο Τσάντλερ δήλωσε πως τα Φιλαράκια άλλαξαν τη ζωή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Η πλέον 56χρονη Κόρτνεϊ Κοξ μιλώντας στο People, που μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές και συμπρωταγωνίστριές της φιλοξενείται στο εξώφυλλό του αυτή την εβδομάδα, μίλησε για το πώς ένιωσε βλέποντας ξανά τα σκηνικά που έγραψαν ιστορία.

“Είχε πλημμυρίσει το μυαλό με αναντικατάστατες αναμνήσεις 10 χρόνων”, είπε χαρακτηριστικά η τηλεοπτική Μόνικα.

Ακόμη, όταν οι έξι πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά για το reunion, όπως αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον η πρώτη σκέψη ήταν “Ω Θεέ μου, πώς θα το κάνουμε αυτό live, χωρίς να κλαίμε όλη την ώρα;”

Ήταν ένα είδος μελαγχολίας, υποθέτω. Σωστά;” είπε ο ΛεΜπλανκ με την 57χρονη Κούντροου να συμφωνεί μαζί του.

Φιλαράκια: Πώς φαντάζονται οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες τους ρόλους τους… σήμερα;

Υπενθυμίζεται ότι τα Φιλαράκια θα επιστρέψουν αποκλειστικά για ένα και μόνο επεισόδιο στο HBO Max, το οποίο όμως δεν έχει ουσιαστικά σενάριο. Ωστόσο, τα μέλη του cast έχουν μία ιδέα ως πως τον τρόπο με τον οποίο φαντάζονται τους χαρακτήρες που “απογείωσαν” την καριέρα τους σήμερα.

Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε για τη Ρέιτσελ ότι θα ήθελε να ξεκινήσει ίσως μία δική της σειρά ρούχων και ένα μικρό franchise, ενώ η Κόρτνεϊ Κοξ είπε ότι πάντα ένιωθε πως η Μόνικα θα έκανε κάτι που θα ήταν ανταγωνιστικό προς τις άλλες μητέρες και θα προσπαθούσε να τις ξεπεράσει. Είτε πρόκειται για ψήσιμο (μπισκότων) για το σχολείο ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν τόσο ενοχλητική. Θα ήταν επικεφαλής σε ομάδες κ.λπ”.

Από την άλλη πλευρά η Λίζα Κούντροου πιστεύει ότι η Φοίβη ζει στο Κονέκτικατ με τον Μάικ και τα παιδιά τους και είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα τέχνης για το σχολείο λέγοντας μάλιστα ότι απλά θα υπερασπίζεται τα παιδιά της, επειδή είναι και εκείνα διαφορετικά όπως ήταν και αυτή.

Όσον αφορά τα αγόρια της παρέας, ο Μάθιου Πέρι δήλωσε πως ο Τσάντλερ θα ήταν ένας υπέροχος πατέρας και ένας υπέροχος συγγραφέας κωμωδιών.

Ο Ματ ΛεΜπλανκ θα ήθελε ο Τζόι να έχει ανοίξει μια αλυσίδα καταστημάτων με σάντουιτς, όπου και θα έτρωγε όλα τα σάντουιτς.

Στη συνέχεια ο Ντέιβιντ Σουίμερ είπε ότι εκτός από το «παιχνίδι με τα οστά» ως παλαιοντολόγος, ο Ρος θα είχε επενδύσει στο κατάστημα σάντουιτς του Τζόι και θα είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, που είχε αποταμιεύσει για τα παιδιά του.

Ο Ματ ΛεΜπλανκ, μάλιστα, πρόσθεσε:

“Κατάστημα σάντουιτς με θέμα τους δεινόσαυρους”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
14 - 19
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;