Eurovision 2021: Πέρασε στον τελικό η Κύπρος με το
Eurovision 2021: Ολοταχώς για τελικό πάει η Έλενα Τσαγκρινού με το "El Diablo"

Χθες, Τρίτη 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2021. Στον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision 2021 διαγωνιζόταν η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία ερμήνευσε το “El Diablo” βάζοντας “φωτιά” στη σκηνή του Ahoy Arena. Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό δημιούργημα με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα της fashion designer, Celia Kritsarioti, ενώ από πίσω της υπήρχαν 4 χορεύτριες ντυμένες στα κόκκινα.

Η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, τα οποία την ήθελαν αρχικά να προκρίνεται πρώτη στον τελικό και στη συνέχεια δεύτερη, με αποτέλεσμα να την απολαύσουμε στον τελικό της Eurovision 2021.


Υπενθυμίζουμε πως το «El Diablo», το έγραψαν οι Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο διεθνούς φήμης Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings. Το performance περιλάμβανε οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές.

Eurovision 2021 Α’ Ημιτελικός: Ποιες χώρες προκρίνονται στον τελικό;

Ο τελικός της Eurovision 2021 θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, και οι χώρες που πήραν την πρόκριση από τον Α’ ημιτελικό είναι οι εξής:

  • Νορβηγία
  • Ισραήλ
  • Ρωσία
  • Αζερμπαϊτζάν
  • Μάλτα
  • Λιθουανία
  • Κύπρος
  • Σουηδία
  • Βέλγιο
  • Ουκρανία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A T S A G R I N O U (@elenatsagkrinou_official)

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, μία από τις νεότερες παρουσίες στη φετινή σκηνή της Eurovision 2021, θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, την Πέμπτη 20 Μαΐου, στην 4η θέση και θα διεκδικήσει το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2021.

Το τραγούδι Last Dance που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision 2021 η Στεφανία Λυμπερακάκη, είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;