Eurovision 2021: Δε φαντάζεσαι ποιος θα ανακοινώσει το
Ανακοινώθηκε ποιος θα παρουσιάσει τους βαθμούς της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2021.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τη Eurovision 2021 και, ενώ, ανακοινώνονται οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών, του τελικού και λοιπών διοργανώσεων του θεσμού, μάθαμε και ποιος θα παρουσιάσει τους βαθμούς της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό. Πρόκειται για ένα πρόσωπο έκπληξη!

Το πρόσωπο αυτό αναμένεται να ανακοινώσει τους βαθμούς στον τελικό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον 10χρονο Μανώλη Γκίνη. Ο 10χρονος Μανώλης έχει γίνει γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη της ΕΡΤ, “Τα καλύτερά μας χρόνια”, υποδυόμενος τον μικρό Άγγελο και μέσα από τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Μάλιστα, θα γράψει ιστορία αφού, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, θα γίνει ο νεαρότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού.

Ο νεαρός spokesperson δεν είναι ο μόνος από την Ελλάδα που πετυχαίνει ανάλογο ρεκόρ στη φετινή διοργάνωση της Eurovision, καθώς και η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το “Last Dance”, είναι η νεαρότερη καλλιτέχνης που έχει στείλει η χώρα μας στον διαγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι και η νεαρότερη τραγουδίστρια που συμμετέχει στη Eurovision 2021.

Όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ, ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ οι επιτελείς της EBU αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας, δεν δυσκολεύτηκαν να πειστούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει ο 10χρονος μπροστά στις κάμερες είναι μακράν μεγαλύτερη από άλλων «συναδέλφων» του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;