Pam & Tommy: Ο Sebastian Stan και η Lily James γίνονται η Pamela Anderson και ο Tommy Lee για μία νέα σειρά
Η Lily James και ο Sebastian Stan είναι οι "Pam & Tommy" στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της νέας σειράς.

Μία από τις νέες τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε είναι η σειρά του Hulu, “Pam & Tommy”. Στη νέα σειρά θα πρωταγωνιστήσει ο Sebastian Stan ως Tommy Lee και η Lily James ως Pamela Anderson και, επιτέλους, έχουμε τις πρώτες εικόνες από την απίστευτη μεταμόρφωσή τους.

Η κωμική σειρά θα ασχοληθεί με την αληθινή ιστορία πίσω από την κυκλοφορία του πρώτου sex tape , που κυκλοφόρησε η Pamela Anderosn και ο τότε σύντροφός της, Tommy Lee. Στη σειρά, που πρόκειται να έχει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Σεθ Ρόγκεν, Νικ Όφερμαν, Άντριου Ντάις Κλέι, Πέι Σονούγκα και άλλοι πολλοί.

Ο Ρόγκεν θα υποδυθεί τον Ραντ Γκοτιέ, τον πορνοστάρ-ηλεκτρολόγο, που έκλεψε και πούλησε την ταινία του διάσημου ζευγαριού. Μάλιστα, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter είδαμε την απίστευτη μεταμφίεση των δύο ηθοποιών στους Anderson και Lee. Ο Ρόγκεν την ανάρτησή του έγραψεότι οι συμπρωταγωνιστές του είναι πολύ πιο cool από εκείνον.

Ο Stan δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία στο Instagram, με ένα μότο του Tommy Lee, που λέει:

“Δεν σταματάμε να παίζουμε γιατί γερνάμε, γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Ούτε η Pamela Anderson , ούτε ο Tommy Lee έχουν κάποια εμπλοκή με τη νέα σειρά. Το σενάριο υπογράφουν οι Ρόμπερτ Σίγκελ και DV DeVincentis, ενώ, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Craig Gillespie, που έχει σκηνοθετήσει το “Ι, Tonya” με την Margot Robbie και το “Cruella” με την Emma Stone που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο στα Σινεμά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;