Lucifer: Έρχεται το 2ο μέρος της πέμπτης σεζόν και κυκλοφόρησε το επίσημο trailer
Ο Lucifer επιστρέφει δυναμικά στο Netflix!

Το Lucifer είναι μία πολυσυζητημένη και αγαπημένη σειρά, η οποία μετράει μέχρι στιγμής 5 σεζόν και οδεύει προς το τέλος της.

Το Lucifer ξεκίνησε το 2016 ως σειρά του Fox και αγαπήθηκε ακαριαία από πολλούς fans στον κόσμο. Έτσι, όταν το Fox αποφάσισε να διακόψει το Lucifer στην 3η σεζόν λόγω χαμηλής ακροαματικότητας ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων από fans, οι οποίοι μάλιστα δημιούργησαν και δικό τους hashtag με τίτλο #SaveLucifer, προκειμένου να σώσουν τη σειρά. Τότε τη σειρά ανέλαβε το Netflix, στο οποίο βρίσκονται διαθέσιμες όλες οι σεζόν που κυκλοφόρησαν στο Fox, αλλά και δύο ακόμη για τις οποίες η πλατφόρμα ήταν υπεύθυνη.

Στις 21 Αυγούστου 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της πέμπτης σεζόν, ενώ στις 28 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν. Η σειρά επιστρέφει στο Netflix με οκτώ συναρπαστικά, νέα επεισόδια, στα οποία εμφανίζεται ο Πατέρας του Lucifer, δηλαδή ο Θεός, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο trailer αποφασίζει να αποσυρθεί και τότε ξεκινάει μία επική μάχη για το ποιος θα τον διαδεχτεί.

Δείτε το trailer εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;