Γεωργιάδης:
Όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το άνοιγμα των φροντιστηρίων, των γυμναστηρίων, αλλά και τη λειτουργία της εστίασης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα, Τετάρτη (5/5), αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πιθανότητα να ανοίξουν τα φροντιστήρια.

Όσον αφορά το άνοιγμα των φροντιστηρίων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε τα εξής:

“Σήμερα θα συζητηθεί στην επιτροπή των ειδικών το θέμα του ανοίγματος των φροντιστηρίων ενίσχυσης αλλά και Ξένων Γλωσσών”.

Μάλιστα, τόνισε ότι η ίδια συζήτηση θα γίνει και για τους παιδικούς σταθμούς.

Αναφορικά με τα καταστήματα λιανεμπορίου ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι μπορεί να καταργηθεί το SMS στο 13032 για το click inside, αλλά δεν θα καταργηθεί η τρίωρη παραμονή στο κατάστημα. Επίσης, το βραδινό ωράριο μέχρι τις 23:00 στα καταστήματα εστίασηςθα παραμείνει ως έχει, αλλά θα συζητηθεί ξανά  τις 15 Μαΐου, όταν και “ανοίγει” ο Τουρισμός. Σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, μάλιστα, τότε ενδέχεται να αλλάξει.

Ο υπουργός ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα τεθεί και το θέμα των γυμναστηρίων, αλλά σε πρώτη φάση θα συζητηθούν τα μετρά ενίσχυσης του κλάδου, καθώς το άνοιγμα των γυμναστηρίων απομακρύνεται. Σχετικά με τους εμβολιασμούς τόνισε ότι μόνο το 62,5% των υγειονομικών έχουν εμβολιάσει και στο θέμα αυτό η Ελλάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση στην Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;