Ο Bill και η Melinda Gates ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν ο Bill Gates και η σύζυγός του, Melinda.

Σύμφωνα με tweet, που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Bill Gates, και το οποίο συνυπογράφει η σύζυγός του, Melinda Gates, το ζευγάρι αναφέρει ότι μετά από 28 χρόνια γάμου πήρε την απόφαση μετά από «μεγάλη σκέψη και δουλειά» να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους ο Bill και η Melinda Gates δεν πιστεύουν ότι πλέον μπορούν να συνεχίσουν μαζί ως ζευγάρι στην «επόμενη φάση» της ζωής τους.

Ακόμη, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για το ίδρυμά τους. Παράλληλα, ζητούν από όλους να σεβαστούν την προσωπική τους στιγμή, καθώς και να τους  δοθεί χώρος, ώστε να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς τους.

Αναλυτικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα εξής:

Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, καταλήξαμε στην απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια μεγαλώσαμε 3 απίστευτα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα Ίδρυμα με δραστηριότητες σε ολόκληρο τον πλανήτη για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να να διάγουν υγιή και παραγωγικό βίο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αποστολή αυτή και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στο ίδρυμα, αλλά πλέον δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί σαν ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητάμε να μας δοθεί χώρος και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή της οικογένεια μας καθώς ξεκινάμε στη νέα φάση της ζωής μας”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;