Τρεις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το φετινό Σαββατοκύριακο του Πάσχα 2021 θα θυμίζει αρκετά το περσινό, καθώς ακόμα είναι σε ισχύ τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν ταινίες και σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες επιλογές για να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Things Heard & Seen

Το Netflix μας φέρνει τη ταινία της εβδομάδας. Μία νεαρή γυναίκα ανακαλύπτει μετά την μετακόμισή της από τη μεγαλούπολη στην επαρχία, πως τόσο ο σύζυγός της όσο και το νέο της σπίτι κρύβουν μυστικά. Η Amanda Seyfried, μετά την υποψηφιότητα της για Όσκαρ, επιστρέφει σε ένα θρίλερ που δεν πρέπει να χάσεις.

The Beach Bum

Ο Harmony Korine, μετά την μεγάλη απήχηση της ταινίας “Spring Breakers”, κατάφερε να πείσει τον Matthew McConaughey να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του. Ένας ξεπεσμένος ποιητής απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη ξέφρενη διασκέδαση και καταχρήσεις, χωρίς να ενδιαφέρεται για τους κανόνες και τα ‘πρέπει’. Ένα ατυχές συμβάν, όμως, τον φέρνει αναπόφευκτα αντιμέτωπο με μεγάλες αλλαγές. Μπορείς να το δεις την Κυριακή στις 21:00 στο Cosmote Cinema1.

The Mitchells vs. the Machines

Ο Phil Lord και ο Christopher Miller (The Lego Movie, Spider-Man: Into the Spider-Verse) συνεργάζονται με τον Kurt Albercht σε μία ταινία για όλη την οικογένεια. Ένα περίεργο, δυσλειτουργικό οδικό ταξίδι μίας οικογένειας ανατρέπεται όταν ανακαλύπτουν πως βρίσκονται στη μέση μίας αποκάλυψης ρομπότ και ξαφνικά γίνονται η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας. Η ταινία έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς.

Σειρές

Mare of Easttown

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η τηλεοπτική επιστροφή της Kate Winslet γίνεται μέσα από τη νέα αυτή σειρά για το HBO που μπορείς να βρεις στο Vodafone TV. Η Winslet υποδύεται τη ντετέκτιβ μίας μικρής πόλης που προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα φόνο τη στιγμή που η προσωπική της ζωή της είναι έτοιμη να καταρρεύσει πλήρως.

Yasuke

Φαίνεται ότι οι σειρές anime έχουν βρει ένα μεγάλο κοινό μέσα από το Netflix. Στη λίστα με τις σειρές αυτές της πλατφόρμας έρχεται να προστεθεί και αυτή. Σε μια φεουδαρχική Ιαπωνία γεμάτη μάχες και μαγεία, η σειρά ακολουθεί τον σπουδαιότερο άγνωστο ronin, τον Yasuke, που αγωνίζεται να διατηρήσει την ειρηνική του ύπαρξη μετά από μία ζωή γεμάτη βία. Όπως ήταν φυσικό, τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα για τον ήρωα. Αξίζει να σου πω ότι ο Lakeith Stanfield χαρίζει τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες της σειράς. Δε σου λέω σε ποιον…

The Innocent

Ένα τυχαίο συμβάν από το παρελθόν, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια. Ο Matt, προσπαθώντας να σταματήσει έναν καυγά πριν εννιά χρόνια, έγινε δολοφόνος. Ενώ, προσπαθεί να ξεκινήσει και πάλι τη ζωή του, ένα μυστήριο τηλεφώνημα χαλάει την ηρεμία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;