Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2021 - Η πρόβλεψη της ΕΜΥ
Πάσχα 2021: Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ.

Από σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (30/4), προβλέπεται αύξηση της θερμοκρασίας σύμφωνα με την ΕΜΥ. Ακόμη, προβλέπονται ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ζεστό Πάσχα 2021.

Ακολουθεί η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ):

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (30/4): Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα κεντρικά και βόρεια θα σχηματιστούν  ομίχλες. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά, για την εποχή, επίπεδα.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (1/5): Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 7 με 8 βαθμούς Κελσίου φτάνοντας σε πολλές περιοχές τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ( 2/5): Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πιο πυκνές. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή και θα ξεπεράσει, κυρίως στα ανατολικά, κατά τόπους τους 33 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (3/5): Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πιο πυκνές, με τοπικούς όμβρους στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στα νοτιοανατολικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά, όμως σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές θα παραμείνει σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;