Κι όμως, υπάρχει παίκτης που θέλει (απεγνωσμένα) να αποχωρήσει από ριάλιτι σόου στο οποίο συμμετέχει
Ένας Ρώσος "παγιδεύτηκε" σε ριάλιτι διαγωνισμό στην Κίνα και παρακαλούσε το κοινό να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει.

Τα ριάλιτι έχουν κατακτήσει το τηλεοπτικό τοπίο σε όλο τον κόσμο. Ριάλιτι τραγουδιού, ριάλιτι επιβίωσης, ριάλιτι μαγειρικής. Αν σου αρέσει να βλέπεις μέσα από την “κλειδαρότρυπα” και να παρακολουθείς σόου τέτοιου είδους, υπάρχει κάτι για τον καθένα. Όμως, αυτό που δεν έχουμε δει ξανά, είναι έναν από τους παίκτες να θέλει (απεγνωσμένα) να αποχωρήσει από το ριάλιτι στο οποίο… παγιδεύτηκε.

Ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, μοντέλο από τη Ρωσία, εντάχθηκε σε κινεζικό ριάλιτι σόου από βεβιασμένη απόφαση, πριν από τρεις μήνες. Τελικά, κατάφερε να ψηφιστεί για αποχώρηση από το κοινό, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, έκανε ότι μπορούσε για να αποχωρήσει.

Ο Ιβάνοφ εργαζόταν ως μεταφραστής στο “Produce Camp 2021” και ρωτήθηκε από τους παραγωγούς της εκπομπής αν θα ήθελε να δοκιμάσει μια νέα ζωή. Μόλις μπήκε στο σόου, που έχει ως στόχο την ανάδειξη των μελών ενός νέου ανδρικού συγκροτήματος, ο Ιβάνοφ δεν μπορούσε να αποχωρήσει όποτε ήθελε. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μόνο αν παραβίαζε το συμβόλαιό του και πλήρωνε το αντίστοιχο πρόστιμο.

Στο εν λόγω σόου, νέοι μουσικοί και ερμηνευτές συναγωνίζονταν για να σχηματίσουν ένα 11μελές συγκρότημα. Ο Ιβάνοφ σκόπιμα έκανε κακές εμφανίσεις, ώστε οι θεατές να τον απορρίψουν. Όμως, για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο Ιβάνοφ είχε δηλώσει και προς τους θεατές:

“Μην με αγαπάτε, δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα.”

Με το καλλιτεχνικό του όνομα Lelush, ο νεαρός με καταγωγή από τη Ρωσία κατάφερε να φτάσει στον δρόμο προς τον τελικό. Οι τηλεθεατές του σόου φάνηκε να εντυπωσιάστηκαν από την απρόθυμη στάση του Ιβάνοφ και τον χαρακτήρισαν σύμβολο της “κουλτούρας sang”. Αυτή η κουλτούρα είναι ένα κίνημα νεολαίας που εξιδανικεύει την απάθεια στην Κίνα και ανατρέπει τα ιδανικά της ελπίδας, του θάρρους και του δυναμισμού που προμοτάρει η κοινωνία εκεί.

Ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ τελικά. έμεινε εκτός τελικού, αφού έφαγε ένα λεμόνι μπροστά στην κάμερα και είπε ότι ελπίζει ότι οι άνθρωποι θα σταματήσουν να τον υποστηρίζουν, ενώ, πρόσθεσε:

“Δεν αστειεύομαι.”

To ριάλιτι σόου εκπαίδευσης μελλοντικών ειδώλων της μουσικής είναι τηλεοπτικό είδος που προέρχεται από τη Νότια Κορέα και έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, ενώ, εκατοντάδες επίδοξοι νεαροί ερμηνευτές περνούν από αυστηρές δοκιμασίες για να καταφέρουν να κερδίσου τις ψήφους του κοινού. Στο συγκεκριμένο σόου οι διαγωνιζόμενοι μένουν σε κοιτώνες σε ένα τροπικό νησί στην επαρχία Χαϊνάν της Κίνας και κατασχέθηκαν τα τηλέφωνά τους για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν ένας παίκτης ήθελε να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν θα έπρεπε να σπάσει το συμβόλαιό του και να πληρώσει ένα υψηλό πρόστιμο.

Οι επικριτές των σόου αυτών αμφισβητούν τη διαφάνεια της ψηφοφορίας του κοινού, όμως, ο Ιβάνοφ φαίνεται να κέρδισε τους Κινέζους τηλεθεατές σαν ένας αντι-ήρωας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1