Τέσσερις ταινίες και μία σειρά για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Σειρές και ταινίες για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο που η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι σε ισχύ από τις 21:00 το βράδυ. Για να περάσεις ένα ευχάριστο ΣουΚου μέσα στο σπίτι σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις με ένα σνακ και την οικογένειά σου ή τη σχέση σου.

Ταινίες

Why Did You Kill Me?

Ένα ντοκιμαντέρ που μπορείς να απολαύσεις μέσα από την streaming πλατφόρμα του Netflix. Η ταινία του Fredrick Munk ακολουθεί την Belinda Lane, καθώς προσπαθεί να εντοπίσει αυτούς που εμπλέκονται στη δολοφονία της κόρης της μέσα από το MySpace.

Love and Monsters

Μία ταινία που βρίσκεται υποψήφια στην κατηγορία τω Ειδικών Εφέ στα Όσκαρ 2021 έρχεται στο Netflix αυτό το ΣουΚου. Επτά χρόνια μετά από μία αποκάλυψη τεράτων, ο Joel (Dylan O’Brien) αφήνει πίσω το άνετο υπόγειο καταφύγιό του σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την πρώην του από το σχολείο (Jessica Henwick). Η κοπέλα βρίσκεται 80 μίλια μακριά και το ταξίδι του αξίζει να το δεις.

The Nightingale

Η Jennifer Kent επέστρεψε μετά το μοναδικό “Babadook” με μία ιστορία εκδίκησης. Μία νεαρή κοπέλα θέλει να πάρει εκδίκηση μετά από μία τρομακτική βίαια επίθεση κατά της οικογένειάς της. Η ταινία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όταν έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Βενετίας. Σίγουρα, η ταινία δεν είναι για όλους, αλλά αξίζει να τη δεις, ειδικά αν αντέχεις το αίμα. Μπορείς να τη δεις την Κυριακή στο NovaStarsHD.

Lost in Translation

Η ταινία που χάρισε μία υποψηφιότητα για Καλύτερη Σκηνοθεσία στα Όσκαρ και το βραβείο Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου στην Sofia Coppola. Μία διαφορετική αισθηματική ταινία που θα σε καταπλήξει. Ένας ξεπεσμένος σταρ του Χόλιγουντ (Bill Murray) και μια βαριεστημένη νεαρή κοπέλα (Scarlett Johansson), σύζυγος ενός εργασιομανούς φωτογράφου, συναντιούνται τυχαία με φόντο το πολύβουο Τόκιο κι αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση. Μπορείς να το παρακολουθήσεις στο CosmoteOscars.

Σειρές

My Love: Six Stories of True Love

Μία διαφορετική σειρά ντοκιμαντέρ έρχεται στο Netflix. Η νέα σειρά είναι εμπνευσμένη από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ “My Love, Don’t Cross That River” του Κορεάτη Jin Mo-young που ακολουθούσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στους 15 τελευταίους μήνες ενός γάμου διάρκειας 76 ετών. Ωστόσο, η σειρά του Netflix θα μας παρουσιάσει έξι ζευγάρια που έχουν διανύσει μαζί πολλές δεκαετίες. Ανάμεσα στα ζευγάρια θα δούμε ένα ζευγάρι λεσβιών και ένα ζευγάρι ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.

Να σου υπενθυμίσω ότι το τρίτο επεισόδιο της σειράς “Σιωπηλός Δρόμος” θα προβληθεί στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής στο MEGA και ετοιμάσου για πολλές ανατροπές. Μία από τις καλύτερες ελληνικές σειρές των τελευταίων ετών σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;