6 σειρές του Netflix που αναδεικνύουν την πραγματική φιλία
Σειρές που αποτύπωσαν με όμορφο τρόπο τη φιλία!

Η φιλία είναι ένας από τους σημαντικότερους δεσμούς που μπορεί κανείς να αναπτύξει με κάποιον άλλο άνθρωπο, ενώ πολλοί συγκρίνουν τους φίλους τους με την οικογένειά τους θεωρώντας τους, μάλιστα, δεύτερη οικογένεια. Ένας καλός και πραγματικός φίλος ή μία καλή και πραγματική  φίλη μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος βοηθός στις άσχημες ημέρες και τις δύσκολες στιγμές, ενώ σίγουρα θα χαρεί και αυτός με τη χαρά μας.

Φυσικά, πολλά έχουν ειπωθεί και πολλά έχουν γραφτεί για τη φιλία, ενώ έχει αποτυπωθεί και στον κινηματογράφο με αρκετά αξιόλογες προσπάθειες. Εκτός από τις (πολλές και αξιόλογες) ταινίες που μας έδειξαν τι είναι η πραγματική φιλία, υπάρχουν και αρκετές σειρές, όπως τα Φιλαράκιατο How i met your mother και το Big Bang Theory.

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες που μπορείς να δεις στο Netflix, και ίσως μέχρι στιγμής να μην είχες στα υπόψιν σου!

1. Πυγολαμπίδες

Υπόθεση: Η Τάλι και η Κέιτ γνωρίστηκαν στο Firefly Lane, όταν ήταν μικρές και αχώριστες φίλες. Εδώ και 30 χρόνια, λοιπόν, βιώνουν μαζί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής μαζί.

2. Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα

Υπόθεση: Μισή μάγισσα, μισή θνητή. Στα 16α γενέθλιά της, η Σαμπρίνα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο των μαγισσών της οικογένειάς της και τον κόσμο των ανθρώπων των φίλων της. Παρέα με τις θείες της, τον γάτο της, τον Σέιλεμ, το αγόρι της, τον Χάρβεϊ Κινκλ, και τις δύο κολλητές της, η Σαμπρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με τον τρόμο και νέες περιπέτειες στη μυστηριώδη πόλη του Γκρίντεϊλ.

3. Η Πρώτη Πρώτη μου Αγάπη

Υπόθεση:  Στα 20ά του γενέθλια, ο Γιουν Τε – Ο αποκτά το σπίτι του παππού του, στο οποίο φυσικά θα μπορεί να μένει μόνος του και να κάνει την ονειρεμένη φοιτητική ζωή. Σύντομα όμως συνειδητοποιεί ότι η ανεξάρτητη ζωή δεν έχει τόσα θετικά όσα φανταζόταν, καθώς 3 φίλοι του έρχονται να μείνουν αναγκαστικά μαζί του.

4. The Bold Type

Υπόθεση:  Το “The Bold Type” είναι μία πρόσφατη προσθήκη του Netflix (δεδομένου ότι η σειρά ξεκίνησε το 2018), και είναι μία ανάλαφρη σειρά που θα σε κάνει σίγουρα να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή της πρώην διευθύντριας του Cosmopolitan, Joanne Coles και επικεντρώνεται στη ζωή τριών γυναικών, της Τζέιν, της Κατ και της Σάτον, οι οποίες εργάζονται με πρωτοφανές πάθος για το δημοφιλές περιοδικό Scarlet.

5. The Hook Up Plan

Υπόθεση: Σε αυτή την γαλλικής παραγωγής σειρά πρωταγωνίστρια είναι η Έλσα. Η Έλσα είναι μία όμορφη νεαρή από το Παρίσι που αν και έχει καιρό που χώρισε με τον πρώην είναι ακόμη κολλημένη μαζί του. Για αυτό το λόγο οι φίλες αποφασίζουν να βάλουν στα κρυφά έναν συνοδό για να τη βοηθήσουν να τον ξεχάσει. Το σχέδιό τους όμως παραδουλεύει καλά και ίσως υπάρξουν μπλεξίματα.

6. Οι Τηλεφωνήτριες

Υπόθεση: Η σειρά ακολουθεί η ζωή τεσσάρων γυναικών που εργάζονται ως χειριστές γραμμών σε μια τηλεφωνική εταιρεία στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες καθώς προσπαθούν να κερδίσουν την ανεξαρτησία και την ελευθερία από τον καταπιεστικό έλεγχο των ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά προσφάτως ολοκληρώθηκε, οπότε δε θα περιμένεις πώς και πώς την επόμενη σεζόν.

7. Riverdale

Υπόθεση:  Οι κύριοι πρωταγωνιστές του Riverdale είναι ο Άρτσι, η Βερόνικα, η Μπέτυ και ο Τζάγκχεντ. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μία επαρχιακή πόλη -το Riverdale- όπου πολλά γεγονότα συμβαίνουν και διαταράσσουν μία επιφανειακά απ’ ότι αποδεικνύεται ήσυχη πόλη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1