MasterChef 5: Η μεγάλη επιστροφή και οι παίκτες που διεκδικούν ακόμα μία θέση στο διαγωνισμό
MasterChef 5: Η παίκτρια που επέστρεψε και οι παίκτες που ενδέχεται να επιστρέψουν στο διαγωνισμό σήμερα.

Το επεισόδιο του MasterChef 5το οποίο προβλήθηκε χθες, Δευτέρα (12/4), ήταν αρκετά ανατρεπτικό, αφού ήταν το επεισόδιο των επιστροφών. Έτσι, παίκτες και παίκτριες του MasterChef 5, που είχαν αποχωρήσει σε περασμένα επεισόδια του διαγωνισμού διαγωνίστηκαν, με σκοπό να κερδίσουν ξανά την περιβόητη ποδιά.

Μερικοί παίκτες και παίκτριες δεν επέστρεψαν στο πλατό του MasterChef 5, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο. Μερικοί παίκτες και παίκτριες, αν και κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογα πιάτα, υπήρξαν ορισμένες αστοχίες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν αυτή τη φορά οριστικά από το διαγωνισμό.

Οι 5 πιο αδύναμες προσπάθειες ήταν οι εξής:

  • Κωνσταντίνος
  • Βίλλη
  • Σερόπ
  • Μαρία Φ.
  • Αλέξανδρος Ακ.

Στην τελική τριάδα με τα καλύτερα πιάτα βρέθηκαν ο Αλέξανδρος Συνοδινός, η Μαργαρίτα και η Μαρίνα. Τελικά, ο Αλέξανδρος ήρθε τρίτος αφήνοντας στην τελική δυάδα την Μαρίνα και τη Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα ήταν αυτή που κατάφερε να δημιουργήσει το καλύτερο πιάτο, με αποτέλεσμα να μπει απευθείας στο σπίτι του MasterChef 5.

Τα πρώτα λόγια της Μαργαρίτας μετά την επιστροφή της στο MasterChef 5:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μάλιστα, η χαρά της Μαργαρίτας ήταν τόσο μεγάλη που έτρεξε προς τους κριτές, άρπαξε την ποδιά και στη συνέχεια, ανέβηκε στον εξώστη για να αγκαλιάσει τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της.

Παράλληλα, η χαρά τόσο του εξώστη όσο και του Twitter ήταν πραγματικά απερίγραπτη!

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι και ο πρώτος νικητής του MasterChef και γνωστός σεφ, Άκης Πετρετζίκης, σχολίασε στο Twitter υπέρ της Μαργαρίτας, που είναι αρκετά αγαπητή στο κοινό, αλλά και τους συμπαίκτες της.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί παίκτες και παίκτριες, που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο παιχνίδι και στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη (13/4).

Αυτοί είναι οι εξής:

  • Ιωάννης
  • Μαρίνα
  • Αλέξανδρος Συνοδινός
  • Αντώνης
  • Νίκος
  • Κωνσταντίνα

Απ’ ότι βλέπουμε στο trailer σήμερα θα πραγματοποιηθούν μαγειρικές μονομαχίες. Οι παίκτες θα χωριστούν σε 2 ομάδες και οι παίκτες/παίκτριες της μία ομάδας θα διαλέγουν 1 παίκτη ή παίκτρια καρφώνοντας το μαχαίρι στον πάγκο μπροστά του. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες, βλέπουμε ότι σήμερα θα μαγειρέψουν και οι παίκτες/παίκτριες που βρίσκονται ακόμη στο διαγωνισμό, ενώ η αγωνία ανεβαίνει.

Δείτε το trailer εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
'
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;