Τέσσερα διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω social media
Και ο έρωτας τους συνεχίζει μέχρι και σήμερα!

Πλέον, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τη ζωή μας και μας έχουν κάνει να αλλάξουμε και τις συνήθειές μας. Μία από αυτές είναι και οι γνωριμίες που γίνονται πολύ εύκολα με τη χρήση των social media. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν με τη βοήθεια του διαδικτύου και έχουν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα.

1. Priyanka Chopra και Nick Jonas

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Το 2018, ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra δεν είχαν 1 αλλά 2 ημέρες γάμου. Η πρώτη ήταν μία Δυτικού τύπου τελετή, ακολουθούμενη από έναν παραδοσιακό Ινδουιστικό γάμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρομάντζο που οδήγησε σε έναν παραμυθένιο γάμο ξεκίνησε με τον Jonas να στέλνει στην Chopra ένα DM στο οποίο έγραφε:

“Ακούω από μερικούς αμοιβαίους φίλους ότι πρέπει να συναντηθούμε.”

2. Joe Jonas και Sophie Turner

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Turner (@sophiet)

Ένας άλλος αδελφός Jonas, ο Joe Jonas, ξεκίνησε τον έρωτά του με τη διάσημη ηθοποιό του Game of Thrones μέσω διαδικτύου. Αυτός και η σύζυγός του, Sophie Turner, άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα το 2017. Αλλά πριν καν συναντηθούν, οι αμοιβαίοι φίλοι προσπάθησαν να τους γνωρίσουν, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε ποτέ. Όπως μοιράστηκε η Turner:

“Ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον στο Instagram και μου έστειλε άμεσα μηνύματα, μια χαρά.”

3. Dylan Sprouse και Barbara Palvin

Πριν ο Dylan Sprouse στείλει γραπτά μηνύματα στη Barbara Palvin, τον “ακολούθησε [στο Instagram], οπότε σκέφτηκα θα της στείλω κάτι. Και μπήκα στα DM της”. Όπως είχε αποκαλύψει ο Sprouse σε μια συνέντευξη που έδωσε με την Palvin. Ωστόσο, η Palvin δεν ήταν αρκετά έτοιμη να απαντήσει. Όπως δήλωσε η ίδια:

“Ήξερα ότι δεν ήμουν σε καλή νοοτροπία εκείνη την εποχή, και ίσως βαθιά μέσα ήξερα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο.”

Η παύση αυτή διήρκεσε 6 μήνες. Πριν πάει στην Κίνα για μια ταινία 6 μηνών, ο διευθυντής ρώτησε τον Sprouse αν υπήρχε κάτι που ήθελε να τελειώσει. Τότε, ο Sprouse είπε:

“Και για πρώτη φορά σε 6 μήνες, η Μπάρμπαρα έπεσε στο κεφάλι μου και σκέφτηκα, εύχομαι να είχα χρόνο να πάρω αυτό το κορίτσι σε μια ραντεβού.”

10 λεπτά αργότερα, η Palvin του έστειλε ένα μήνυμα.

4.  Dua Lipa και Anwar Hadid

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Τον Μάιο του 2020, η τραγουδίστρια κDua Lipa είπε σε μια συνέντευξη στο Watch What Happens Live ότι η ίδια έστειλε στο τωρινό αγόρι της προσωπικό μήνυμα (και τον αδελφό της Bella και την Gigi Hadid), πριν αρχίσουν να βγαίνουν. Όπως είπε η ίδια:

“Έχω μια ομολογία για να κάνω, και η δική μου ήταν ο φίλος μου, οπότε ο σημερινός μου φίλος.”

Και παρόλο που η Lipa και ο Hadid είχαν συναντηθεί πριν, το μήνυμα που έστειλε στο Instagram εκείνη την ημέρα συνέχισε τη σχέση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;