MasterChef 5: Όσα αποκάλυψε η Κωνσταντίνα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι μαγειρικής
MasterChef 5: Η Κωνσταντίνα μίλησε "έξω από τα δόντια" μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Στο επεισόδιο του MasterChef 5το οποίο προβλήθηκε χθες, Τρίτη (30/3), αποχώρησε ακόμη μία παίκτρια. Πρόκειται για την Κωνσταντίνα, η οποία κατέβηκε από τον εξώστη για να αγωνιστεί στη δοκιμασία, αφότου ο Τζιοβάνι έσωσε τη Μαργαρίτα χρησιμοποιώντας την κάρτα ασυλίας του.

Έτσι, μετά την αποχώρησή της η Κωνσταντίνα βρέθηκε στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου αναφέρθηκε στο ριάλιτι μαγειρικής, την φιλία της με τη Μαρίνα, που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media, αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες του MasterChef 5.

Αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο βρίσκεται προτεινόμενη προς αποχώρηση, η ίδια είπε:

“Περίμενα ότι θα κατέβαινα χθες να μαγειρέψω. Το περίμενα, αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα. Περίμενα ότι ο Τζιοβάνι, αν χρησιμοποιούσε την κάρτα, θα τη χρησιμοποιούσε μόνο για την Μαργαρίτα. Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να κατεβάσει εμένα, αλλά για να σώσει την Μαργαρίτα”.

Ακόμη, η Κωνσταντίνα μίλησε για τη φίλη της, Μαρίνα, αλλά και τη διαφωνία που είχαν σε μία δοκιμασία.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα είπε:

“Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στο διαγωνισμό. Δεν την ήξερα από πριν, είχαμε γνωριστεί στο ξενοδοχείο που είχαμε πάει για τα προκαταρκτικά του MasterChef. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε. Για τα μειονεκτήματα εννοείται δεν μου είπε ποτέ τι να κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι «σκέψου καλά τι θα κάνεις, τι θέλεις να κάνεις». Η Μαρίνα και κάθε Μαρίνα μέσα στο παιχνίδι έχουν μπει με μία στρατηγική. Να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο παιχνίδι. Δεν τους αδικώ και εγώ αυτό το σκοπό είχα. Μειονεκτήματα έπρεπε να δώσω σε 8 άτομα. Εγώ νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να παίζουν έτσι όπως έπαιξα εκείνη την ημέρα εγώ”.

Τέλος, η Κωνσταντίνα αναφέρθηκε σε δύο παίκτες και μία παίκτρια που θεωρεί “δυνατούς” και βρίσκονται ακόμη μέσα στο παιχνίδι.

“Είναι πολύ καλός μάγειρας ο Ιωάννης, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα, γιατί εκεί το χάνει. Ο Νίκος είναι πολύ καλός και όταν μαγειρεύει παλεύει, δίνει μάχη. Στο τέλος θέλω να φτάσουν γυναίκες μόνο. Η Μαργαρίτα έχει ταλέντο. Δοκιμάζει κάτι και ξέρει πώς να το μαγειρέψει. Ξέρω ότι θα πάει μέχρι τον τελικό, αλλά θα ήθελα να τη δω σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου”, είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
57'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
57'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
9'
46 - 31
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;