MasterChef 5: Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση
Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5.

Ακόμα μια μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef 5. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου είδαμε τους επίδοξους σεφ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διατηρήσουν τη θέση τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Τρεις παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο παιχνίδι μαγειρικής. Αυτοί ήταν η Λία Μακροστεργίου, Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός . Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Το μενού είχε γλυκό και κάποιοι δυσκολεύτηκαν αρκετά.

Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, τελικά, από το παιχνίδι.

Ο παίκτης που δεν κατάφερε να πείσει με την προσπάθειά του τους κριτές ήταν ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Η απόφαση αυτή άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του καθώς ήταν ένας από τους καλύτερους μάγειρες στο φετινό MasterChef.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;