MasterChef 5: Η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει στην ομαδική δοκιμασία και ποιος παίκτης του MasterChef 5 θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ακόμα μία ομαδική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef 5. Μία ήταν η ομάδα που ανέδειξε τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ, η άλλη ομάδα απόλαυσε το έπαθλο.

Η ομάδα που έχασε στην ομαδική δοκιμασία ήταν η Κόκκινη ομάδα. Όπως όλα δείχνουν, τα μέλη της ομάδας αυτής έχουν χωριστεί σε δύο υποομάδες και οι εντάσεις μεταξύ τους είναι αρκετές.

Αυτό έγινε ιδιαίτερα εμφανές όταν αποκαλύφθηκε το πλεονέκτημα που θα είχε ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Τότε, ο Γιάννης Αυλωνίτης άρχισε να γίνεται ειρωνικός. Ο ίδιος ήταν σίγουρος ότι ο Αλέξανδρος δε θα προτείνει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρίνα εξαιτίας της φιλίας τους, αλλά τη Λία Μακροστεργίου, που, επίσης, είχε και αυτή ένα πολύ κακό πιάτο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Γιάννης γιατί γελά με αυτόν τον τρόπο, και αυτός του απάντησε ότι είχε βάλει στοίχημα με τον Στέφανο ότι θα επιλέξουν την Λία ως πρώτη υποψήφια. Από την άλλη ο Διονύσης Σαρακίνης είπε ότι ο Αλέξανδρος φοβάται να βάλει στην μάχη την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου γιατί η τετράδα φοβάται μην χάσει η Κωνσταντίνα.

Τελικά, ο Αλέξανδρος επέλεξε, όντας αρχηγός, ως πρώτη υποψήφια τη Λία.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;