House of Fame: Ο νέος κανόνας που αλλάζει τα πάντα - Ο παίκτης που αποχώρησε από το σόου
Ένας νέος κανόνας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο House of Fame. Ποιος σπουδαστής αποχώρησε και ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Όσο περνούν οι εβδομάδες στο House of Fame, ο ανταγωνισμός αυξάνεται, ενώ, οι απρόβλεπτες υποψηφιότητες και οι απρόσμενες αποχωρήσεις είναι κάτι που ανησυχεί όλους τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας. Στο live που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία ανακοίνωση που ταράζει τα νερά της μουσικής ακαδημίας!

Η παρουσιάστρια του live μουσικού διαγωνισμού ανακοίνωσε τον νέο κανόνα. Σύμφωνα με αυτόν, ο διευθυντής του House of Fame, Πάνος Μεταξόπουλος, θα μπορεί πλέον, μετά το τέλος του κάθε live και της ανάδειξης των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση, αν θέλει να σώσει έναν από τους υποψήφιους. Αν επιλέξει να σώσει κάποιον από τους υποψηφίους, τρίτος υποψήφιος θα αναδειχθεί ο αμέσως επόμενος σπουδαστής στην βαθμολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη δυνατότητα, ο Πάνος Μεταξόπουλος θα την έχει για τρεις μόνο φορές κατά τη διάρκεια των lives του μουσικού διαγωνισμού.

Ο νέος αυτός κανόνας αλλάζει τα δεδομένα!

Μετά την ανακοίνωση του νέου κανόνα, τo πέμπτο live του House of Fame συνεχίστηκε κανονικά και, στο τέλος, ανακοινώθηκε ο σπουδαστής που αποχώρησε από την μουσική ακαδημία, αλλά και οι τρεις υποψήφιοι για τη νέα εβδομάδα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Αλεξάνδρα Κολαϊτη και η Holly Grace. Οι τρεις παίκτες δεν είχαν καταφέρει να χαρίσουν τις καλύτερες ερμηνείες της βραδιάς και είχαν συγκεντρώσει την χαμηλότερη βαθμολογία.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά, τελικά, μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν προς το τέλος της βραδιάς.

Η Ελένη Φουρέιρα, αρχικά, ανακοίνωσε ότι η Αλεξάνδρα παραμένει στην μουσική ακαδημία. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δε θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι η Holly Grace. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Θέμης ως Holly Grace είχε προκαλέσει αίσθηση, με την Καίτη Γαρμπή να έχει μείνει άφωνη με το αποτέλεσμα αυτό!

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, ανακοινώθηκαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Αυτοί είναι ο Γιώργος Πετσιώτης, η Έλενα και ο Obi.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;