House of Fame: Ο σπουδαστής που αποχώρησε από το σόου - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Ο σπουδαστής που αποχώρησε από το "House of Fame". Ποιοι είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

To βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε το τέταρτο live του “House Of Fame“. Εντυπωσιακές και λαμπερές εμφανίσεις από τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας μας κράτησαν συντροφιά όλο το βράδυ, όμως, όπως και κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή, είχαμε μία αποχώρηση.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν ο Μηνάς Τσουκάνης, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Έλενα Ροϊνού που δεν είχαν καταφέρει να χαρίσουν και τις καλύτερες ερμηνείες. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας. Όμως, μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι ο Στέφανος παραμένει στο σόου. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δε θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο “House of Fame”, τελικά, ήταν η Έλενα Ροϊνού.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του κοινού, ανακοινώθηκαν οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Αλεξάνδρα Κολαϊτη, η Holly Grace κι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;