Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα αύριο - Οι δρόμοι που κλείνουν
Αναλυτικά όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο (24/3) στην Αθήνα.

Αύριο, Τετάρτη (24/3) θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή της Εθνικής Πινακοθήκης, λόγω εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την ανακαινισμένη Εθνική Πινακοθήκη, όπου θα ξεναγηθούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ξένοι ηγέτες, οι οποίοι έχουν προσκληθεί για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Κατά συνέπεια, αύριο, Τετάρτη (24/3), από τις 06:00 το πρωί θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και η στάθμευση των οχημάτων και από τις 15:00 η κυκλοφορία στα εξής σημεία:

  • Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Ευφρονίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ιλισίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου Β΄ και Μιχαλακοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;