Καφέ της Χαράς: Η συγκινητική ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για το τέλος των γυρισμάτων της σειράς
Ο Χάρης Ρώμας μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το τέλος των γυρισμάτων της σειράς "Καφέ της Χαράς".

Η επιτυχημένη και αγαπημένη σειρά του ANT1, “Το Καφέ της Χαράς“, επέστρεψε από πέρσι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μας μετέφερε για ακόμα μία φορά στο Κολοκοτρωνίτση και μας έδειξε και πάλι τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Φέτος, όμως, έχει γίνει γνωστό πως η σειρά θα ρίξει αυλαία μετά το τέλος της 5ης σεζόν της και από ότι φαίνεται τα γυρίσματα έχουν, ήδη, ολοκληρωθεί.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χάρης Ρώμας, δημιουργός και πρωταγωνιστής της εμβληματικής σειράς, μας ενημερώνει πώς τα γυρίσματα για “Το Καφέ της Χαράς” τελείωσαν.

Το τελευταίο γύρισμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους στο οποίο έγραφε τα εξής:

“Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ. Της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες.

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;