Όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τη δεύτερη σειρά του MCU, "The Falcon and The Winter Soldier".

Το “WandaVision” ήταν η πρώτη σειρά του MCU που έκανε πρεμιέρα στο Disney+ και σήκωσε την αυλαία της τέταρτης φάσης του μεγαλύτερου franchise ταινιών στον κόσμο. Ο Kevin Feige και η Marvel, όμως, μας άφησαν μία εβδομάδα κενό για να αποκωδικοποιήσουμε όσα έγιναν στο “WandaVision” και, τώρα, ετοιμάζεται να μας καθηλώσει και πάλι με τη νέα σειρά “The Falcon and The Winter Soldier“.

Η σειρά θα επικεντρωθεί στον Bucky Barnes και τον Sam Wilson μετά τα γεγονότα του “Avengers: Endgame” και τη μεταβίβαση της ασπίδας του Captain America από τον γερασμένο, πλέον, Steve Rogers στον Wilson. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζεις για την νέα σειρά του MCU που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Sam Wilson/ The Falcon

Ο Sam Wilson, γνωστός και ως Falcon, αναλαμβάνει τον ρόλο του νέου Captain America και την ασπίδα του χαρακτήρα μετά το τέλος του “Avengers: Endgame”. Θα συνεργαστεί με τον Bucky Barnes / The Winter Soldier σε μία παγκόσμια περιπέτεια. Συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της σειράς εξακολουθούν να κρατούνται μυστικές.

Bucky Barnes/ The Winter Soldier

Ο Bucky Barnes, γνωστός και ως Winter Soldier, επέζησε από έναν παγκόσμιο πόλεμο, πέρασε δεκαετίες ως απρόθυμος δολοφόνος της HYDRA. Πλέον, ο χαρακτήρας αυτός μπαίνει προσκήνιο ως συνεργάτης του Falcon στη νέα σειρά Disney+. Φαίνεται ότι ο Bucky θα βρεθεί αντιμέτωπος με αντιπάλους τόσο το παρελθόν, όσο και από το παρόν. Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι ο Helmut Zemo, τον κακοποιό που χειρίστηκε τον Bucky στην ταινία “Captain America: Civil War”.

Helmut Zemo

Ο ανταγωνιστής Helmut Zemo, ο οποίος έχασε την οικογένειά του κατά τη διάρκεια των γεγονότων της ταινίας “Avengers: Age of Ultron”, ενορχήστρωσε τα γεγονότα του “Captain America: Civil War” και, τελικά, φυλακίστηκε στο τέλος της ταινίας. Ο Daniel Brühl θα επανέλθει στον ρόλο αυτό για τη σειρά “The Falcon and the Winter Soldier”, ενώ, δεν έχει γίνει ακόμα σαφές πώς θα συμπεριληφθεί στην πλοκή. Ένα ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι έχει καταφέρει να αποδράσει είναι έτοιμος για εκδίκηση.

John Walker/U.S. Agent

Δεν είναι δεδομένο ότι ο John Walker /U.S. Agent, τον οποίο θα υποδυθεί ο Wyatt Russell, θα είναι ο βασικός ανταγωνιστής της σειράς. Αυτός ο χαρακτήρας έχει υπηρετήσει ως Avenger σε μερικά κόμικς, αλλά είναι ως επί το πλείστο γνωστός ως κακοποιός. Στα κόμικς, ο χαρακτήρας αυτός ήταν ένας βάναυσος αντιδραστικός που η αμερικανική κυβέρνηση αξιοποίησε για να αντικαταστήσει τον πρώτο Captain America, κάτι που φαίνεται ότι θα τον βάλει σε τροχιά σύγκρουσης με τον Falcon.

Sharon Carter

Η Sharon Carter επιστρέφει δυναμικά μετά το “Captain America: The Winter Soldier”. Η Emily VanCamp θα υποδυθεί και πάλι τον χαρακτήρα στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση. Ο χαρακτήρας ήταν η κόρη του Peggy Carter, της αγαπημένης του Captain America. Μάλιστα, στα κόμικς ο χαρακτήρας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Cap.

Kari Skogland – Σκηνοθέτης

Η Kari Skogland είναι σκηνοθέτης της σειράς και έχει περάσει από την σκηνοθετική καρέκλα σε μεγάλες επιτυχίες όπως τα “The Handmaid’s Tale” έως και το “The Walking Dead”. Η Skogland σκηνοθετεί ολόκληρη τη σειρά “The Falcon and the Winter Soldier” και, ενώ, έχει συνεργαστεί και πάλι με την Marvel, καθώς, έχει σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της σειράς “The Punisher” για λογαριασμό του Netflix.

Malcolm Spellman – Showrunner

Η δουλειά του Malcolm Spellman στο “The Falcon and the Winter Soldier” σηματοδοτεί την πρώτη του συνεργασία με το Marvel Cinematic Universe. Προηγουμένως παρήγαγε και έγραψε για το “Empire”.

Επεισόδια


Όπως έχει κάνει γνωστό ο μεγάλος παραγωγός του MCU και ενορχηστρωτής του franchise, Kevin Feige, η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια που θα είναι διαθέσιμα κάθε Παρασκευή από τις 19 Μαρτίου μέχρι και τις 23 Απριλίου. Σε αντίθεση με το “WandaVision”, τα επεισόδια της σειράς θα έχουν διάρκεια κοντά στην μία ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1