House of Fame: Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Το πρώτο live του House of Fame έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και έχουμε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τα live του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, House Of Fame, έκαναν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους το βράδυ της Παρασκευής. Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για πρώτη στη θέση της παρουσιάστριας ενώ στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν οι Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Φοίβος και Γιώργος Αρσενάκος.

Η απαστράπτουσα Ελένη Φουρέιρα υποδέχθηκε στη σκηνή του σόου τους 17 διαγωνιζόμενους της μουσικής ακαδημίας οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τραγούδια της επιλογής τους. Μέσα από αυτά τα τραγούδια οι συμμετέχοντες προσπάθησαν να αναδείξουν τον χαρακτήρα τους επί σκηνής.

Τις εμφανίσεις τους αξιολόγησαν οι τέσσερις κριτές τονίζοντας τα δυνατά σημεία των σπουδαστών αλλά ασκώντας και αυστηρή κριτική σε όσους δεν έκλεψαν τις εντυπώσεις. Στο τέλος της βραδιάς, έξι σπουδαστές βρέθηκαν στην σκηνή του House Of Fame, όπου η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τους τρεις που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτοί είναι η Έλενα, η Άλεξ και ο Στέφανος. Πρόκειται για τους τρεις πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση του σόου και θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή τους στην μουσική ακαδημία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;