Όταν ο Χάρι Πότερ συνάντησε τον Φρόντο... στο εξώφυλλο του περιοδικού Empire
Ο "Χάρι Πότερ" και ο "Φρόντο" συναντιούνται για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του Empire.

Μία ιστορική συνάντηση έγινε στο εξώφυλλο του περιοδικού Empire. 20 χρόνια μετά τις πρεμιέρες των ταινιών “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” και “Χάρι Πότερ“, οι δύο πρωταγωνιστές, Elijah Wood και Daniel Radcliffe, συναντήθηκαν για τους λόγους της φωτογράφησης του εξωφύλλου ενός από τα πιο διάσημα περιοδικά που ασχολείται με ταινίες και, κυρίως, την geek κουλτούρα.

Το 2001, ο κόσμος της φαντασίας ξέφυγε από τα στενά περιθώρια των λίγων που την απολάμβαναν μέχρι τότε και άνοιξε σε ένα ευρύτερο κοινό. Τη, σημαδιακή, εκείνη χρονιά παρουσιάστηκε στο κοινό το πρώτο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς της Τριλογίας, “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”, που ο Τόλκιν είχε γράψει πενήντα περίπου χρόνια νωρίτερα, ενώ, λίγους μήνες νωρίτερα, έκανε πρεμιέρα η ταινία “O Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”, βασισμένη στην ομότιτλη σειρά βιβλίων της J.K. Rowling, που από τα τέλη της δεκαετίας του 90 αποτελούσε ένα παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο με εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως.

Με τις ταινίες αυτές και την επιτυχία τους, έγιναν περισσότερο γνωστοί και δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές. Πρόκειται για τον “Φρόντο”, ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον είχε επιλέξει τον νεαρό ηθοποιό Elijah Wood, που είχε γίνει γνωστός από την ταινία, Φλίπερ το Δελφίνι και το Deep Impact και ο Χάρι Πότερ, που ο Κρις Κολόμπους είχε επιλέξει τον 12χρονο τότε Daniel Radcliffe, για να ενσαρκώσει τον ρόλο του μαθητευόμενου μάγου.

20 χρόνια μετά την κυκλοφορία των πρώτων ταινιών των δύο franchises που έβαλε την φαντασία στο mainstream, ενώ, ταυτόχρονα απέδειξαν ότι αυτές οι ταινίες μπορεί να είναι και επιτυχημένες, αλλά και να κερδίσουν βραβεία, οι δύο πρωταγωνιστές φωτογραφίζονται μαζί για το 38σελιδο αφιέρωμα του περιοδικού Empire. To τεύχος, με την κοινή συνέντευξη των πρωταγωνιστών αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου και, ήδη, η προαναγγελία του φαίνεται να έχει προκαλέσει πανικό!

Περιμένουμε πώς και πώς να τη διαβάσουμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Empire Magazine (@empiremagazine)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Empire Magazine (@empiremagazine)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;