Έρχεται νέα σειρά του Lord of the Rings και μάθαμε ποιος είναι ο σκηνοθέτης!
Ετοιμάζεται νέα σειρά του Lord of the Rings και μόλις ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης!

Έχει γίνει γνωστό ότι το Lord of the Rings θα επιστρέψει με τη μορφή μίας τηλεοπτικής σειράς που θα προβάλλεται από το Amazon Prime. Όμως, δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για τη σειρά αυτή! Κι έτσι, αυτή η ανακοίνωση μας έκανε να χαρούμε λίγο παραπάνω!

Μέχρι στιγμής, ξέραμε ότι η νέα σειρά του Lord of the Rings θα διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της φαντασμαγορικής τριλογίας του Peter Jackson. Και αυτά ήταν όλα όσα είχαμε ακούσει!

Τώρα, όμως, ξέρουμε ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης της σειράς. Το όνομα αυτού J. A. Bayona! Για όσους το όνομα δε σας λέει κάτι, είναι ο σκηνοθέτης του Jurassic World: Fallen Kingdom, αλλά και πιο καλλιτεχνικών και ατμοσφαιρικών ταινιών, όπως “Το Ορφανοτροφείο” και το “A Monster Calls”. Τα δύο τελευταία αν δεν τα έχεις δει τρέχα!

Ο J. A. Bayona είναι μία διαφορετική επιλογή που θα φέρει τη δική του μοναδική αισθητική στη σειρά, και, μάλλον, μας προϊδεάζει για κάτι πιο σκοτεινό και σκληρό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα! Εμένα, πάντως, η επιλογή με έχει κάνει να πετάω στα σύννεφα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Last night I had a great time talking about narrative, literature and fantastic cinema with Ángel Sala, head of the @sitgesfestival. Thanks to @cccb_barcelona and all the people who came to see us. Photos: CCCB & friends. #kosmopolis #kosmopoliscccb #cccb #angelsala #sitgesfilmfestival #fantasticcinema #literature

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JA Bayona (@filmbayona) στις

Δες ακόμα: Η «Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» ξανά μαζί μετά απο 15 χρόνια! (Εικόνες)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;