Masterchef 5: O Κουτσόπουλος βρήκε τον
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και το Twitter σχολιάζουν την επική ομοιότητα του κριτή με τον παίκτη του MasterChef 5

Μετά τη δυναμική πρεμιέρα που σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης το περασμένο Σάββατο (23/01), το Masterchef 5 ξεκίνησε στο Star και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00.

Οι τρεις κριτές του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, υποδέχτηκαν μία ακόμη τετράδα στην κουζίνα του Masterchef 5, αφού μία από τις φετινές αλλαγές είναι ότι οι υποψήφιοι δοκιμάζονται ανά 4 στις οντισιόν.

Έλα, όμως, που ένας από τους υποψήφιους κατάφερε να κλέψει την παράσταση και αυτός ήταν ο Τεό, ο οποίος ενθουσίασε τους κριτές, επειδή -αν μη τι άλλο- έμοιαζε πάρα πολύ στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο “σωσίας” του “θείου Λεωνίδα”, λοιπόν, δήλωσε ότι δουλεύει σε λούνα παρκ ως χειριστής παιχνιδιού, αλλά έχει πάθος με τη μαγειρική.

Αποκάλυψε επίσης ότι πολλοί στον δρόμο, αλλά και στον χώρο εργασίας του, τον μπερδεύουν με τον κριτή του Masterchef 5, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Τεό Καλτσίδης (ή “σωσίας του Κουτσόπουλου) κατάφερε να προκριθεί με δύο ναι και ένα όχι στη δεύτερη φάση του bootcamp, ελπίζοντας να μπει στο σπίτι του MasterChef 5 .

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραδέχτηκε πως μοιάζουν, ενώ θέλησε να μάθει κι άλλα για εκείνον, για να δει τι κοινά έχουν.

Ο ίδιος ο κριτής επίσης, έκανε και ανάρτηση στο twitter, γράφοντας: «Ναι… Μαμά καλησπέρα… Όταν βρεις λίγο χρόνο θα ήθελα να μιλήσουμε…», αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο χιούμορ έχει και πόσο δίκαια τον λατρεύουν οι χρήστες των social media.

 

Και όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το τρολάρισμα στο twitter πήγε “σύννεφο”, λόγω της ομοιότητας του παίκτη με τον γνωστό κριτή.

Δείτε πώς σχολίασε το Twitter την ομοιότητα Τεό και Κουτσόπουλου:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 1