MasteChef 5: Οι αλλαγές στον διαγωνισμό μαγειρικής - Ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι
Το MasterChef 5 ξεκίνησε πολύ διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει από τις προηγούμενες χρονιές.

Το MasterChef 5, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου. Ήδη, από την πρεμιέρα είδαμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Οι αλλαγές

Με την είσοδό τους στο πλατό οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατέστησαν σαφές ότι αρκετά πράγματα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με όσα ξέραμε. Καταρχάς, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, δε θα υπάρξουν οι ομάδες που διαμόρφωναν οι κριτές και οι ίδιοι θα είναι πλέον παρόντες σε όλη την προσπάθεια των παικτών για να τους γνωρίσουν από κοντά και να τους αποκωδικοποιήσουν μαγειρικά.

Όμως, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη από όλες τις αλλαγές είναι το γεγονός ότι οι παίκτες μπορούν να εξασφαλίσουν μία θέση στο σπίτι του MasterChef 5 από μία και μόνο μαγειρική δοκιμασία. Αν καταφέρουν να αποσπάσουν τα τρία “ναι” των κριτών, τότε, θα μπορούν να μπουν κατευθείαν στο σπίτι. Αν πάλι, καταφέρουν να αποσπάσουν δύο “ναι” θα μπορούν να διεκδικήσουν την θέση τους στο σπίτι μέσα από τη φάση του Bootcamp, ενώ, με ένα “ναι”, δεν συνεχίζουν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι του MasterChef 5

Ένας από τους παίκτες που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο, κατάφερε να αποσπάσει τρία ναι και να μπει κατευθείαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος έφερε το πιάτο του μπροστά στους κριτές και οι τρεις τους μόνο θετικά σχόλια είχαν να του αναφέρουν.

Οι κριτές αξιολόγησαν ότι η προσπάθειά του ήταν τόσο καλή, που άξιζε να του δώσουν το πρώτο εισιτήριο για το σπίτι. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς του ανέφερε ότι αν συνεχίσει και στην πορεία να τους παρουσιάζει τέτοια πιάτα, ο τελικός του MasterChef του ανήκει δικαιωματικά. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του αφού είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος που λαμβάνει αυτό το προνόμιο και δήλωσε ότι μέχρι σήμερα δεν δήλωνε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί ήθελε να νιώθει έτοιμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;