Μπορείς να μαντέψεις ποιο ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τα περισσότερα downloads για το 2020;
Ένα hint: Το βιντεοπαιχνίδι αυτό μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά μέσα στην καραντίνα!

Η πρώτη καραντίνα έφερε στη ζωή μας ένα βιντεοπαιχνίδι που έγινε αμέσως viral και έκανε τους πάντες να μιλάνε για αυτό. Πρόκειται για το “Among Us“. Μάλιστα, το παιχνίδι έγινε αυτό με τα περισσότερα downloads σε κινητά τηλέφωνα από χρήστες παγκοσμίως.

Τα δεδομένα αυτά κυκλοφόρησαν από την ιστοσελίδα Apptopia και το “Among Us” κατατάσσεται ως η επιτυχία της χρονιάς με 41 εκατομμύρια λήψεις στις ΗΠΑ και 264 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως. Μάλιστα, το viral βιντεοπαιχνίδι ξεπέρασε άλλα δημοφιλή και επιτυχημένα παιχνίδια όπως το PUBG Mobile και το Roblox, τα οποία και τα δύο παραμένουν στα 10 κορυφαία παιχνίδια με τα υψηλότερα κέρδη της χρονιάς.

Παρά το γεγονός ότι το “Among Us” κυκλοφόρησε το 2018, δεν κατάφερε να γίνει επιτυχία. Όμως, το 2020 όλα άλλαξαν. Το διαδικτυακό παιχνίδι στο οποίο τα μέλη του πληρώματος διαστημοπλοίων συνεργάζονται για να ολοκληρώσουν εργασίες και να αποκαλύψουν τους απατεώνες πριν δολοφονηθούν, έγινε hit μέσα από το Twitch κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας. Τον Νοέμβριο, σχεδόν μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι έπαιξαν το παιχνίδι, το οποίο είναι διαθέσιμο σε κινητά, στο Nintendo Switch και στον υπολογιστή. Προβλέπεται επίσης να κυκλοφορήσει και σε κονσόλες όπως τα Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X.

Όσον αφορά την ομάδα που έχει δημιουργήσει το δημοφιλές (πλέον) online παιχνίδι, η InnerSloth είναι ανεξάρτητος προγραμματιστής με μόνο τέσσερις υπαλλήλους. Το παιχνίδι έχει γίνει τόσο δημοφιλές που η εταιρεία αποφάσισε να διακόψει όποια σχέδια είχε για ένα δεύτερο παιχνίδι και να επικεντρωθεί στο να κάνει ακόμα καλύτερο το πρωτότυπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;