ΕΚΠΑ: E-learning με θέμα τη
Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για το μοριοδοτούμενο e-learning του ΕΚΠΑ με τίτλο "Διδακτική των Φυσικών Επιστημών: Σύγχρονες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις και Εφαρμογές".

Πληροφορίες προγράμματος:  Ο εκπαιδευτικός που διδάσκει μαθήματα των Φυσικών Επιστημών δεν μπορεί να περιορίζεται σε παραδοσιακές μεθόδους δασκαλοκεντρικού χαρακτήρα, αλλά οφείλει να προάγει καινοτόμες μεθόδους, μαθητοκεντρικής στόχευσης, με απώτερο στόχο την ενίσχυση μιας βιωματικής πορείας μάθησης.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση των εκπαιδευόμενων, που διδάσκουν ή πρόκειται να διδάξουν Φυσικές Επιστήμες, σε σύγχρονα ζητήματα που αφορούν τη διδακτική των Φυσικών Επιστημών.
Ο εκπαιδευόμενος θα γνωρίσει τα σύγχρονα ακαδημαϊκά δεδομένα και θα εξοικειωθεί με τις διδακτικές μεθοδολογικές στρατηγικές, όπως αυτές προτείνονται από τις Επιστήμες των Παιδαγωγικών, και ειδικότερα από το πεδίο της Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών.

Η παρακολούθηση του προγράμματος θα ενισχύσει σημαντικά τις δεξιότητές του ως εκπαιδευτικού που διδάσκει ή επιθυμεί να διδάξει τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών. Το πρόγραμμα προσφέρει στους εκπαιδευόμενους σημαντικά εφόδια τα οποία θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν στη διδασκαλία τους, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να διαμορφώνουν και να προσαρμόζουν ενδεδειγμένες καλές πρακτικές στο μαθησιακό περιβάλλον και συνθήκες που αφορούν τους δικούς τους μαθητές.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής, οι οποίοι διδάσκουν μαθήματα των Φυσικών Επιστημών, σε στελέχη της εκπαίδευσης, σε πτυχιούχους αντίστοιχων τμημάτων (όπως Βιολογίας, Φυσικής, Χημείας, Γεωλογίας, Γεωγραφίας) που επιθυμούν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του εκπαιδευτικού.

Δίδακτρα (σε δόσεις): 680€, αλλά υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 5/2/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 15/2/2021

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 Μήνες (360 ώρες)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;