WandaVision: Τα κόμικ που θα σε προετοιμάσουν για τη νέα σειρά
Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα το "WandaVision" και σου έχουμε όλα τα κόμικ που θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα για τη νέα σειρά του MCU.

Είμαστε μόλις λίγες ημέρες μακριά από την πρεμιέρα της πρώτης σειράς του MCU, “WandaVision“, και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Τα τρέιλερ μας έχουν προετοιμάσει για κάτι μαγικό και τελείως διαφορετικό από ότι μας έχει συνηθίσει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Μέχρι, όμως, την Παρασκευή (15/01) που θα κάνει πρεμιέρα η σειρά, πάμε να δούμε τα κόμικς που θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα για την επιστροφή της Wanda και του Vision.

Η πρώτη σειρά που ανοίγει την 4η φάση του MCU διαδραματίζεται μετά από τα γεγονότα του “Avengers: Endgame” και έχει δημιουργηθεί από την Jac Schaeffer και σκηνοθετήθηκε από τον Matt Shakman και βρίσκει την Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) και τον Vision (Paul Bettany) παντρεμένους στην πόλη του Westview. Όμως η συζυγική τους ευδαιμονία διακόπτεται από δυνάμεις που τους κάνουν να περνάνε τη μία δεκαετία μετά την άλλη με κεντρικό άξονα διάσημα και δημοφιλή sitcoms της κάθε εποχής.

Τα γεγονότα της σειράς αναμένεται να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο ευρύτερο Marvel Cinematic Universe και θα θέσουν το σκηνικό για την τρίτη ταινία Spider-Man και το “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την ανάσταση του Vision; Τι θα γίνει στη συνέχεια του μεγαλύτερου κινηματογραφικού σύμπαντος.

Από ότι μπορούμε να διαπιστώσουμε από τα τρέιλερ, το “WandaVision” δεν βασίζεται πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο κόμικ. Όμως, παίρνει στοιχεία από διάφορους τίτλους που είχαν είτε σαν πρωταγωνιστές τους δύο υπερήρωες, είτε έπαιζαν κεντρικό ρόλο.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

The Vision (2015), Tom King

Η βραβευμένη με Eisner σειρά του Tom King είναι, ίσως, η σειρά που πρέπει να διαβάσεις πριν δεις τη σειρά. Το σαιξπηρικού χαρακτήρα έπος του King είναι μόλις 12 τεύχη και μεταφέρει τον Vision στα προάστια καθώς προσπαθεί να φτιάξει μία κανονική οικογένεια. Η σειρά επικεντρώνεται στον αγώνα του Vision για μία ομαλή ζωή και οικογενειακή, ενώ, αφηγείται και τις πολυάριθμες προσπάθειες του για αυτό, συμπεριλαμβανομένου του αποτυχημένου γάμου του με τη Wanda, την Scarlet Witch, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο μαζί με την μέντορά της, Agatha Harkness. Λιγότερο από ένα κόμικ υπερήρωων και περισσότερο ένα οικιακό θρίλερ για την προκατάληψη, το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος και τι θα έκανε ένας γονέας για να προστατεύσει τα παιδιά του. Μία από τις καλύτερες σειρές κόμικς των τελευταίων ετών.

Scarlet Witch (2015), James Robinson

Η σειρά που κυκλοφόρησε παράλληλα με τη σειρά κόμικς του Vision, βάζει την Wanda στον κόσμο της μαγείας και του τρόμου. Το κόμικ επανασυνδέει τη Wanda με το φάντασμα της μέντορά της, Agatha Harkness, ενώ, μαθαίνουμε περισσότερα για τις δυνάμεις της και τις οικογενειακές της ρίζες. Δεν είναι μόνο μια αναζωογονητική απομάκρυνση από την παραδοσιακή αφήγηση ιστοριών με υπερήρωες, αλλά παρέχει, επίσης, και μια οικεία ματιά στη Wanda καθώς προσπαθεί να μάθει τις δυνάμεις της και τι σημαίνει να είναι μάγισσα στον κόσμο των Avengers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WandaVision (@wandavisionshow)

House of M (2005), Brian Michael Bendis

Ίσως, η σειρά των κόμικς που έβαλε όσο καμία άλλη στο επίκεντρό της την Wanda και τις δυνάμεις της. Η σειρά μας δείχνει ότι οι δυνάμεις της Wanda μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα και αυτό την κάνει ένα από τα δυνατότερα πλάσματα του κόσμου της Marvel. Το κόμικ τελειώνει με την Wanda να εύχεται “Όχι, άλλοι μεταλλαγμένοι” και, έτσι, βάζει τα θεμέλια για τον κόσμο της Marvel την επόμενη δεκαετία.

Avengers: The Children’s Crusade (2010), Allan Heinberg

Για αρκετό καιρό η Wanda ήταν ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της Marvel μετά τα γεγονότα του “House of M”. Ωστόσο, η αθώωσή της δεν άργησε να έρθει. Η Cassie Lang ζήτησε από τους Young Avengers να αναζητήσουν την Scarlet Witch με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να αποκαταστήσει τις δυνάμεις των μεταλλαγμένων και να αναστήσει τον πατέρα της, Scott Lang, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του Disassembled. Στο τέλος της σειράς, η Wanda φεύγει για να βρει τον εαυτό της και να καθορίσει το ποια είναι μακριά από τον αδερφό της, Quicksilver, και τον πατέρα της, Magneto. Η σειρά αυτή έθεσε τα θεμέλια για τη σειρά του 2015 του Robinson που αναφέραμε παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;