Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει και φέτος την Ελλάδα με άλλο τραγούδι
Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021.

Μετά την αναβολή της περσινής Eurovision, η Eurovision 2021 θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Μαΐου 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει και φέτος την Ελλάδα είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania), η οποία δε μπόρεσε να ερμηνεύσει το “SuperGIrl” στην περσινή διοργάνωση. Φέτος, λοιπόν, θα μας εκπροσωπήσει ερμηνεύοντας το “Last Dance”, το οποίο είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η σχετική απόφαση ελήφθη από κοινού από την επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα της Στεφανίας στην οποία ανατέθηκε η επιμέλεια της συμμετοχής στην 65η Eurovision, ύστερα από ακρόαση πέντε τραγουδιών που προτάθηκαν από τους δημιουργούς.

Η Ελλάδα αναμένεται να εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί στις 20 Μαΐου 2021.

Μάλιστα, η νεαρή Στεφανία Λυμπερακάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μιλώντας για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2021 η ίδια είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Έκλαιγα όταν μου έγινε η πρόταση για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Είναι τ’ όνειρό μου. Μου αρέσει τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;