Ιχθείς: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Νέα έμπνευση και αποκαλύψεις
Ιχθείς: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Τι θα φέρει το νέο έτος για το ζώδιό σου;

Ετήσιες προβλέψεις 2021 για τους Ιχθείς

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Ιχθείς 2021

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για σας, καθώς δίδεται έμφαση στο γήινο στοιχείο, κάτι που σας βοηθά να υλοποιήσετε όνειρα και στόχους πλέον….Αρκετά ρομαντικοί και οραματιστές συνήθως, έχετε ανάγκη από γείωση και ρεαλιστική προσέγγιση. Αυτό το επιτυγχάνετε με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο, καθ’ όλη τη
διάρκεια του έτους. Είστε σε ευνοϊκή θέση λοιπόν και δεν πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Θα αποκρυσταλλώσετε σε γνώση και αντίληψη και θα είστε περισσότερο σοβαροί, συγκροτημένοι και αποφασιστικοί. Ειδικά το θέμα της αποφασιστικότητας σας ενδιαφέρει άμεσα, αφού είστε συχνά υποχωρητικοί, διστακτικοί ή αναβλητικοί. Τώρα πλέον θα αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Θα πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να κάνετε επιλογές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Αυτά τα χρόνια, η εμπειρία και η γνώση είναι ένα βαθύ ξεκαθάρισμα σε ιδέες, απόψεις, εκτιμήσεις και φιλοσοφία στη ζωή σας. Η φιλοσοφική προσέγγιση είναι πλέον αρκετά πιο κατανοητή, αφού αναλαμβάνετε την ευθύνη συγκεκριμένων πράξεων ή κάποιας αμέλειας. Η διδασκαλία που παίρνετε, είναι ουσιαστικής σημασίας.

Θα έχετε πλέον βελτίωση στις κοινωνικές σχέσεις και θα μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες για τα σχέδιά σας. Κατά συνέπεια, μπορείτε να αναλάβετε ρόλο σημαντικό σε ένα συλλογικό έργο και
μάλιστα με την καθοδήγηση που θα προσφέρετε, θα αναγνωριστείτε και θα εκτιμηθείτε.

Στην περίπτωση που αδυναμίες ή λάθη, έφεραν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, θα ξεκινήσετε να ονειρεύεστε από την αρχή. Η εμπειρία είναι δύναμη για σας, και θα προσδιορίσετε περισσότερο
συγκεκριμένα πλέον τις προοπτικές σας. Λίγοι φίλοι και καλοί, θα είναι πλάι σας. Μην σπαταλήσετε άλλο χρόνο σε ασχολίες που δεν σας τιμούν ή δεν έχουν νόημα και ουσία.

Ο Δίας στον Υδροχόο, φέρνει δυσκολίες και πίεση εσωτερική. Ίσως ανακαλύψετε κρυφά σας ταλέντα και κάποια όνειρα ή απωθημένα σας. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με εσωτερικές αναζητήσεις, γιόγκα, μεταφυσική. Η εσωτερική γνώση σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Προσπαθήστε να αποφύγετε περιθωριακούς ή υπόγεια συμπεριφορά.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, πλέον, είναι μαζί με τον Δία για το 2021 και θα παραμείνει για μία διετία επιπλέον. Ίσως νιώσετε πίεση και άγχος αυτή την εποχή. Όμως θα ωριμάσουν κάποιες κρυφές ιδέες, και θα ξεκαθαρίσουν τα βιώματά σας. Η σοφία κατασταλάζει μέσα σας.

Ο Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.

Ο Ουρανός, πλανήτης των αλλαγών, έκανε την είσοδό του στον Ταύρο και παραμένει πλέον εκεί για τα επόμενα χρόνια, προβάλλοντας την ανάγκη να γίνετε περισσότερο πρακτικοί, γήινοι και απτοί. Θα διατηρήσετε την αισθητική σας αντίληψη, αλλά με πιο άμεσο τρόπο. Η θέση αυτή θα είναι θετική, θα σας φέρει περισσότερη συνειδητοποίηση σε πρακτικά ζητήματα και πιθανόν να σας βοηθήσει στην γείωση που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, τα επόμενα χρόνια. Η σκέψη αλλάζει και προσαρμόζεται στην ανάγκη για απόλαυση της καθημερινότητάς σας, με όμορφες εικόνες και ιδέες.

Σ’ αυτή την αλλαγή, θα λύσετε κάποιες εκκρεμότητες των προηγουμένων ετών, σε αξίες και σε εκτιμήσεις. Ό,τι πλέον δεν είναι απαραίτητο ή σημαντικό, θα απομακρυνθεί. Ίσως πρέπει να επιλύσετε και κάποιες πρακτικές ανάγκες.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και εισήλθε στο ζώδιό σας, το οποίο κυβερνά (και θα παραμείνει για 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς είναι να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, βρέθηκε ξανά στην αρχή του Κριού, δίνοντας το έναυσμα για μία νέα πορεία δράσης στη ζωή μας και στα κοινωνικά δρώμενα ευρύτερα. Σας υπογραμμίζει πως δεν μπορείτε να παραμένετε αδρανείς και αβέβαιοι, ή αναποφάσιστοι. Μετά τις απώλειες στα οικονομικά, τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, ίσως νιώσατε μία παραίτηση… Όμως πρέπει να αναλάβετε ξανά δράση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο προσπαθειών.

Προστατευτικός λίθος των Ιχθύων: Αμέθυστος

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε στο λινκ:

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ιχθείς 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1