Λέων: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Πλήρης ανανέωση
Λέων: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σου;

Ετήσιες προβλέψεις 2021 για το Λέων

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Λέων 2021

Στο πρόσφατο παρελθόν, τονίστηκαν υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Πιεστήκατε αρκετά από τις συνθήκες και την καθημερινότητά σας. Ίσως βέβαια, για να ανταπεξέλθετε κάνατε συμβιβασμούς.
Προχωρήσατε θέτοντας όρια, πλαίσιο εργασίας και πρόγραμμα. Αρκετά κουραστικό για την χροιά της προσωπικότητας, ουσιαστικό δε, για μακροπρόθεσμα σχέδια.

Προφανώς αισθάνεστε κόπωση, αλλά έχετε αποκτήσει εμπειρία και πειθαρχία. Κατά συνέπεια, η νέα χρονιά σας βρίσκει πιο δυνατούς και αποφασιστικούς. Ένας άνεμος αλλαγής, θα δώσει το στίγμα φέτος και θα φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δίας, πλανήτης ευκαιριών και ανάπτυξης, ήταν περιορισμένος πέρυσι. Από το τέλος του 2020 όμως, περνά στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι η μεγάλη πρόκληση για σας! Σαν ένας άνεμος ελευθερίας, αποτινάσσει από πάνω σας κάθε πλαίσιο και στασιμότητα.

Γνωριμίες, συνεργασίες, προτάσεις για πολλά θέματα, έρχονται και σας προσθέτουν νότα αισιοδοξίας. Μέσω τρίτων, θα έχετε νέους ορίζοντες και πιθανόν νέα αντίληψη για πρακτικά και προσωπικά ζητήματα. Σε μία σύντομη περίοδο από μέσα Μαΐου ως τέλος Ιουλίου, θα αναπτύξετε περισσότερο την έμπνευση.

Ο Κρόνος μετά από μία τριετία στον Αιγόκερω, περνά στον Υδροχόο, σχεδόν ταυτόχρονα με τον Δία. Θα σας συνοδεύει ως το 2023 σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σοβαρότητα, την περίσκεψη στις επιλογές, την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

Θα σας ενδιαφέρει να έχετε συνεργασία ή συμπόρευση με αξιόλογους ανθρώπους. Δεν θα σπαταλήσετε την γενναιοδωρία σας με όσους δεν αξίζουν την προσοχή σας. Καθώς έχετε ήδη «εκπαιδευτεί» στον περιορισμό, γίνατε περισσότερο αντικειμενικοί και συνετοί.

Ο Ουρανός κινείται πλέον στον Ταύρο. Η αλλαγή αυτή ήταν σημαντική για τους κοινωνικούς σας στόχους. Για τα επόμενα χρόνια, θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τους στόχους και να
εμπνευστείτε καινοτόμες ιδέες και προοπτικές για τα όνειρά σας.

Αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, νέες γνωριμίες προφανώς και κάποιες ακόμη ανατροπές, θα είναι πρόκληση για σας. Μπορείτε να καινοτομήσετε, να αλλάξετε επάγγελμα και προοπτικές, να
ασχοληθείτε με τα κοινά και με κάτι που αφορά ένα συλλογικό έργο.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα των οικονομικών σας και της ψυχικής υγείας (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε μέσω της έμπνευσης τον βαθύτερο εαυτό σας και τις ανάγκες σας, όπως και να κάνετε μία ενδοσκόπηση.

Σε θέματα που άπτονται του ψυχισμού, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευάλωτοι ή δεκτικοί. Η φαντασία θα μπλέκει με την πραγματικότητα και μπορεί τελικά να μην είστε τόσο αντικειμενικοί σε θέματα πρακτικά. Αν ασχολείστε με την Τέχνη, σίγουρα η περίοδος αυτή θα σας ευνοήσει.

Ο Πλούτωνας, από το 2008 στον Αιγόκερω, άλλαξε τον ρυθμό και τις καθημερινές ανάγκες και δραστηριότητες. Σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και αναζητήσεις. Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές αλλά σταδιακά πλέον μειώνεται η διαρκής αναστάτωση, χαλαρώνει η πίεση και θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές αρνητικούς
ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Ως τώρα, δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών.

Ο Χείρωνας είναι οριστικά στον Κριό, επομένως δυναμικά θα ακολουθήσετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το πνεύμα σας και με την εξελικτική σας πορεία. Μία νέα αρχή, με νέους ορίζοντες
είναι το καλύτερο για σας!

Προστατευτικός λίθος του Λέοντα, «Μάτι της τίγρης».

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε στο λινκ:

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Λέων 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;