Lockdown: Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά για τον κορωνοϊό
Δείτε σε real time τις έκτακτες ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά για την εξέλιξη της πανδημίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή έκτακτη ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, (ξεκίνησε στις 18:00), αναφορικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, όπως γράψαμε νωρίτερα σήμερα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνει ανακοινώσεις από τη Θεσσαλονίκη όπου και βρίσκεται για την εξέλιξη της πανδημίας και τα επιδημιολογικά δεδομένα, καθώς ήδη βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» περιοχές, όπως η Ελευσίνα και ο Ασπρόπυργος.

Δείτε LIVE εδώ!

Στη σύσκεψη αναμένεται να λάβουν επίσης μέρος οι Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, οι Διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτριος Τσαλικάκης αντίστοιχα, καθώς και ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με πηγές, στο “τραπέζι” θα πέσει η επιβολή αυστηρότερων μέτρων σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπου παρατηρείται υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, ενώ ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν και για περιοχές της Δυτικής Αττικής. 

Η ενημέρωση πραγματοποιείται από την Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται ο Νίκος Χαρδαλιάς από το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς για την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει τοπικά lockdowns σε περιοχές, όπου το επιδημιολογικό φορτίο είναι σε υψηλό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
45'
1 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
46'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
2'
66 - 68
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;