Το Bitcoin έσπασε το
Το Bitcoin είναι ένα "κρυπτονόμισμα" ή αλλιώς ψηφιακή νομισματική μονάδα - Οι συναλλαγές & αγοραπωλησίες με bitcoin πραγματοποιούνται σε περιβάλλον stealth και τελείως ανώνυμα.

Για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο 24ωρο και για τρίτη φορά μέσα στο τελευταίο 48ωρο, το κρυπτονόμισμα Bitcoin ξεπέρασε πλέον τα 22.000 δολάρια άνα κρυπτονόμισμα.

Το bitcoin έχει ενισχυθεί περισσότερο από 170% από τις αρχές του έτους, μεταξύ άλλων χάρη στη ζήτηση από μεγαλύτερους επενδυτές που τους προσελκύει η δυνατότητά του για γρήγορα κέρδη, αλλά και τις προσδοκίες ότι το κρυπτονόμισμα θα εξασφαλίσει ευρεία αποδοχή.

Άλλωστε, πρόσφατα μπήκε δυναμικά και το eBay στον «χορό» των κρυπτονομισμάτων.


«Έχουμε ένα νέο στόχο και το επίκεντρο μετατοπίζεται στον επόμενο γύρο των 30.000 δολαρίων», δήλωσε ο Άντονι Τρεντσέβ, συνιδρυτής και διευθύνων εταίρος της Nexo, εταιρείας διαχείρισης του Bitcoin, όπως διαβάζουμε στο naftemporiki.gr.

Όπως αναφέρει: «Πρόκειται για την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για το Bitcoin, που τα ΜΜΕ και οι μικροεπενδυτές μπορούν να εκμεταλλευτούν σωστά, καθώς απουσιάζουν ουσιαστικά από αυτό το ράλι».

Σύμφωνα με το χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων Binance, που είναι το πιο δημοφιλές ψηφιακό χρηματιστήριο και το πιο μεγάλο βάσει όγκου συναλλαγών, το Bitcoin σημείωσε άνοδο της τάξεως του 14,46%, και η ισοτιμία του κατά την ώρα 03:10 GMT, έφτασε τα 22.120 δολάρια ανά κρυπτονόμισμα.

Τι είναι το Bitcoin;

Το Bitcoin είναι ένα “κρυπτονόμισμα” ή αλλιώς ψηφιακή νομισματική μονάδα. Δεν υπάρχει επισήμως σε καμία φυσική μορφή, κερμάτων ή χαρτονομισμάτων.

Δεν ελέγχεται από καμία συγκεκριμένη τράπεζα ή κυβέρνηση. Και το κυριότερο απ’ όλα, αυτό που δίνει στο bitcoin το κύρος που έχει, είναι ότι οι συναλλαγές και αγοραπωλησίες με αυτό το νόμισμα πραγματοποιούνται σε περιβάλλον stealth και τελείως ανώνυμα.

Η παραγωγή του, η αποθήκευσή του, η διακίνησή του, και όλες οι συναλλαγές με αυτό γίνονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή.

Το κρυπτονόμισμα Bitcoin είναι το δημοφιλέστερο στον κόσμο, αντιπροσωπεύοντας το 64,6% των παγκόσμιων συναλλαγών με κρυπτονομίσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;