Ο Theodore διασκευάζει το
Ακούστε πρώτοι το Lucy in the sky with diamonds από τον Theodore με τη συμμετοχή της Danai Nielsen

Mε αφορμή τα 40 χρόνια από τη δολοφονία του John Lennon, της σημαντικότερης προσωπικότητας στην ιστορία της ποπ-ροκ μουσικής, ο Theodore διασκευάζει το διαχρονικό κομμάτι των Beatles με τίτλο “Lucy in the sky with diamonds”.

Προσεγγίζοντας μάλιστα το πολυσυζητημένο κομμάτι της θρυλικής μπάντας με σεβασμό και αντίληψη, ο Theodore το φέρνει ακόμη πιο κοντά στο δικό του ερμηνευτικό ύφος, προσδίδοντάς του μια πιο avant garde διάσταση, μέσα από electro ενορχηστρώσεις, ενώ μαζί του στην ερμηνεία ακούμε και την υπέροχη φωνή της Danai Nielsen.

Ενισχύοντας τις εικόνες και τις εικασίες που δημιουργήθηκαν στα sixties με την κυκλοφορία του original τραγουδιού, στη διασκευή ακούγονται ήχοι πυροτεχνημάτων που συνοδεύουν το ρεφραίν, χαρίζοντάς μας μια ακόμη πιο πλούσια εικόνα της Lucy in the sky, ενώ τα synth στοιχεία που έχουν προστεθεί, το φέρνουν κοντά στα μουσικά ακούσματα της δεκαετίας, γεφυρώνοντας έτσι 60 χρόνια μουσικής εξέλιξης.

Όπως λέει ο ίδιος ο Theodore:

“Το Lucy in the sky with diamonds ήταν πάντα το αγαπημένο μου τραγούδι των Beatles και του Lennon. Δέχτηκα την πρόσκληση του KOSMOS 93.6 FM να συμμετέχω στο αφιέρωμα για τα 40 χρόνια από τη δολοφονία του John Lennon και αποφάσισα να διασκευάσω αυτό το κομμάτι κυρίως για τους στίχους του. Τέτοιες μέρες που είμαστε οι περισσότεροι κλεισμένοι στα σπίτια μας και όλα είναι κάπως άχρωμα, ακούγοντας το τραγούδι αυτό μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να προσπαθήσουμε να ονειρευτούμε μια πραγματικότητα ενός κόσμου πιο μαγικού, πιο χρωματιστού με αυτές τις περίεργες φανταστικές εικόνες που περιγράφουν οι στίχοι.”

Μπορείτε να βρείτε το Lucy in the sky with diamonds σε διασκευή του Theodore και στο Spotify!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;