GNTM 3: Τι είπε η μητέρα της Μαριαγάπης για τον Αιμιλιάνο;
Η μητέρα της Μαριαγάπης μίλησε για την πορεία της κόρης της στο GNTM 3 και τον Αιμιλιάνο.

Η παίκτρια που δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή του GNTM 3 και αποχώρησε στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2020, ήταν η Μαριαγάπη Ξυπολιά. Έτσι, η Μαριαγάπη ήταν καλεσμένη στην  εκπομπή Η Φωλιά των Κου Κου μαζί με τη μητέρα της, η οποία τοποθετήθηκε ενάντια στην παραγωγή του GNTM 3 και μίλησε για το αγόρι της Μαριαγάπης, τον Αιμιλιάνο.

Η κ. Βελούδου, λοιπόν, μίλησε για τη στιγμή της πασαρέλας στο GNTM 3, που θεώρησε ότι αδικήθηκε από το ρούχο.

“Όταν ήμουν μοντέλο, ήθελα να γεννήσω μια κόρη. Έτσι ακριβώς όπως την ονειρευόμουν, έτσι βγήκε. Είμαι υπερήφανη για εκείνη. Θα πω όμως κάτι: Την ημέρα που έγινε η πασαρέλα του GNTM, για μένα χαντακώθηκε η Μαριαγάπη από το ρούχο. Ξεκάθαρα! Δε μπορεί να έχεις ένα top μοντέλο στην πασαρέλα και να μου τη βγάζεις έτσι.”, είπε μεταξύ άλλων η κ. Βελούδου.

Επιπλέον, η κ. Βελούδου αναφέρθηκε στη σχέση της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο λέγοντας τα εξής:

“Η κόρη μου είναι σεμνή, τρομερά ειλικρινής, μετρημένη και χάρηκα που έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Η Μαριαγάπη είναι ένα παιδί που δεν θα κατινιάσει ποτέ, που θα δημιουργήσει ίντριγκα. Εγκρίνω απόλυτα ό,τι θέλουν και τα δύο μου παιδιά. Θεωρώ ότι έχουν πολύ σωστή κρίση και άποψη και σε προσωπικό επίπεδο συμπαθώ ιδιαίτερα τον Αιμιλιάνο, γιατί είναι μοντελάρα. Άλλο ένα παιδί γεννημένο μοντέλο”.

Δείτε αναλυτικά όσα είπαν η Μαριαγάπη και η μητέρα της στην εκπομπή Η Φωλιά των Κου Κου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2 
 0