Taylor Swift: Δε φαντάζεσαι ποιος συνυπέγραψε δύο τραγούδια για το νέο της άλμπουμ
Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το είχαμε σκεφτεί...

Η Taylor Swift έχει κάνει ένα δυναμικό comeback με το 8ο άλμπουμ της καριέρας της “folklore”. Σε ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό του Disney+ με όνομα “folklore: The Long Pond Sessions” έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για τους ανθρώπους που βοήθησαν στη συγγραφή του άλμπουμ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το είχαμε φανταστεί!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Η Taylor Swift ανακοίνωσε τον Ιούλιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το 8ο άλμπουμ της καριέρας της. Μάλιστα, το άλμπουμ κυκλοφόρησε μόλις 16 ώρες μετά την ανακοίνωση αυτή.

Από την κυκλοφορία του και για 8 εβδομάδες το άλμπουμ βρέθηκε στο νούμερο ένα του Billboard Hot 200 και έγινε ένα από τα πιο πετυχημένα άλμπουμ του 2020, αλλά και της καριέρας της γνωστής τραγουδίστριας. Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, χάρισε στη Swift άλλες 6 υποψηφιότητες για Grammy συμπεριλαμβανομένου του Άλμπουμ της Χρονιάς.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, οι φανς της γνωστής τραγουδίστριας κοίταξαν και τα credits του δίσκου για να δουν με ποιους δούλεψε αυτή τη φορά η αγαπημένη τους σταρ. Ανάμεσα στα ονόματα του Aaron Dessner και του Jack Antonoff (έχουν δουλέψει και στο παρελθόν μαζί), βρήκαν και ένα άγνωστο όνομα. Αυτό ήταν του William Bowery.

Με λίγη έρευνα, οι θαυμαστές βρήκαν ότι δεν είχε προηγούμενες δουλειές στο βιογραφικό του και, γενικά, δεν είχε κάποια προηγούμενη παρουσία ούτε διαδικτυακή, ούτε φυσική. Έτσι, οι φήμες άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν.

Τελικά, η Taylor Swift αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ για λογαριασμό του Disney+ ποιος κρύβεται πίσω από την περσόνα του William Bowery. Όπως είχαν προβλέψει οι θαυμαστές της που την ακολουθούν εδώ και χρόνια, το όνομα αυτό αποτελεί ψευδώνυμο για τον σύντροφό της, Joe Alwyn.

Όπως αποκάλυψε η Swift:

“Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τον William Bowery και την ταυτότητά του, γιατί δεν είναι πραγματικό πρόσωπο.

Λοιπόν, ο William Bowery είναι ο Joe, όπως τον ξέρουμε. Και ο Joe παίζει όμορφα πιάνο και πάντα παίζει και δημιουργεί πράγματα.”

Ο Bowery/ Joe Alwyn συμμετείχε στην συγγραφή δύο τραγουδιών του δίσκου, τα “exilie” και “betty”. Το πρώτο αποτελεί συνεργασία της Taylor Swift με τον Bon Iver και βρίσκεται υποψήφιο για Grammy καλύτερου τραγουδιού από συνεργασία ή συγκρότημα.

Από ότι φαίνεται, ο Joe Alwyn πέρα από ηθοποιός (φανταστικός στο “Η Ευνοούμενη”) έχει και ταλέντο στη συγγραφή στίχων για τραγούδια. Λέτε να δούμε και άλλες συνεργασίες του ζευγαριού στο μέλλον; Μακάρι, αν γράφουν τόσο ωραία κομμάτια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;