Mad Video Music Awards 2020: Θα τα απολαύσεις τον Δεκέμβριο στο MEGA
Τα Mad Video Music Awards 2020 έρχονται αποκλειστικά στο MEGA τον Δεκέμβριο.

Ο μουσικός θεσμός των Mad  είναι ένα από τα θεάματα της χρονιάς που κάθε χρόνο περιμένουμε πώς και πώς. Φέτος, όμως, περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με τον θεσμό αυτό εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως έχει, όμως, γνωστό ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα “Mad Video Music Awards 2020” έρχεται τον Δεκέμβριο και αποκλειστικά στο MEGA.

H αγαπημένη μουσική διοργάνωση δίνει ραντεβού με το κοινό, για 17η συνεχόμενη χρονιά, κρατώντας όμως αυτή τη φορά τις αποστάσεις.

Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας µμουσικής βιομηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές, δυνατές εκπλήξεις on stage και αποκλειστικό backstage υλικό. Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή των «Mad Video Music Awards 2020», των μακροβιότερων μουσικών βραβείων, που προσαρμόζονται, εξελίσσονται και πρωτοπορούν, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια.

Οι φετινές απονομές των βραβείων όμως πρωτοτυπούν, καθώς αποκτούν τηλεοπτικό χαρακτήρα. Aυτή τη χρονιά µέχουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι και παρακολουθούμε αποκλειστικά στο MEGA τη βράβευση των αγαπημένων µας καλλιτεχνών.

Τα πιο ανατρεπτικά «Mad Video Awards και Music Acts» έρχονται στην απόλυτη μουσική εκδήλωση του 2020.

Οπότε, το Δεκέμβριο συντονίσου στο MEGA για να παρακολουθήσεις τα φετινά βραβεία του Mad.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;