4 κόμικ για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος σου στο lockdown
Μερικές από τις καλύτερες ιστορίες των κόμικ για να σου κρατήσουν συντροφιά στο lockdown.

Οι μέρες περνάνε και δε γνωρίζεις τι άλλο να διαβάσεις ή να δεις; Θέλεις να μπεις σε έναν διαφορετικό κόσμο που τόσο προσεκτικά γραμμένος με δυναμικούς χαρακτήρες που ο καθένας έχει τη δική του ατζέντα και να χαθείς σε αυτό με τις ώρες; Γιατί δεν προσπαθείς να διαβάσεις μία σειρά κόμικ;

Τώρα, με το lockdown έχεις περισσότερο χρόνο για να διαβάσεις διαφορετικά πράγματα και να προσπαθήσεις να μπεις σε έναν διαφορετικό κόσμο όπως αυτός των κόμικς. Εκεί θα βρεις τη φαντασία και, πολλές φορές, πράγματα που έχουν να κάνουν με την πραγματική ζωή και θα δεις ότι είναι ένας διαφορετικό και μοναδικό μέσο!

Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα τα λατρέψεις θα σου προτείνω επικά runs από δημιουργούς που κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω στους χαρακτήρες που έγραψαν και τους έκαναν να έχουν από τα καλύτερα κόμικ όλων των εποχών.

Green Lantern – Geoff Johns

Μία από τις καλύτερες σειρές κόμικ με πρωταγωνιστεί τον Green Lantern. Ο Geoff Johns άρχισε μεθοδικά και σταδιακά τη δουλειά του από το πρώτο τεύχος της μίνι σειράς “Green Lantern: Rebirth”. Εκεί έφερε και τον Hal Jordan πάλι στον ρόλο του Green Lantern. Από εκεί και πέρα άρχισε ένα έπος που κράτησε σχεδόν έξι χρόνια, Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο Johns ασχολήθηκε με το μύθο των Green Lantern, με κακούς που έχουν αφήσει εποχή και άλλαξε όλο το σύμπαν της DC. Πρέπει να το διαβάσεις!

Ultimate Spider- Man – Brian Michael Bendis

Το 2000, η Marvel ήθελε να συστήσει τους χαρακτήρες της σε ένα πιο νεανικό κοινό, να αφήσει πίσω της όλα αυτά τα χρόνια continuity που είχε το κεντρικό της σύμπαν και να κερδίσει νέους αναγνώστες. Το πείραμα αυτό ονομάστηκε Ultimate Marvel Universe και ξεκίνησε με τον Spider-Man. Ο Michael Bendis μας σύστησε έναν έφηβο Peter Parker. Αναδιαμόρφωσε το origin story του χαρακτήρα και μας έδωσε ένα από τα καλύτερα βιβλία με πρωταγωνιστεί τον γνωστό ήρωα. Επίσης, μας σύστησε τον Miles Morales, έναν καινούριο Spider-Man, που δε θα σου πω πώς μπήκε στην εικόνα, καθώς αποτελεί spoiler!

Captain America – Ed Brubaker

Ο Ed Brubaker επαναπροσδιόρισε τον Captain America για τον 21ο αιώνα, δίνοντας στη σειρά μία πιο σκοτεινή οπτική που θυμίζει κατασκοπευτικό θρίλερ, ενώ δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τη σύγχρονη πολιτική. Φαίνεται ότι η σειρά του Brubaker αποτέλεσε και έμπνευση για το πώς θα ερχόταν στην μεγάλη οθόνη και στο MCU, ο Captain America.

Dawn of X – Jonathan Hickman

Η πιο πρόσφατη σειρά της λίστας μας, δεν είναι απλά μία σειρά, αλλά ένα σύνολο από διαφορετικές σειρές. Το καλοκαίρι του 2018, η Marvel ανακοίνωσε ότι θα σταμάταγε όλες τις σειρές με πρωταγωνιστές τους X-Men. Τη θέση τους θα έπαιρναν δύο μίνι σειρές που θα ήταν αλληλένδετες, τα Power of X και House of X, που τα έγραφε ο Jonathan Hickman. Από τις μεγάλες αλλαγές που έκανε ο γνωστός συγγραφέας στους αγαπημένους μας μεταλλαγμένους βγήκε μία ολόκληρη συλλογή από σειρές (X-Force, Marauders, X-Men, New Mutants κλπ.) που άλλαξαν τους X-men για πάντα. Μετά από ένα χρόνο, οι σειρές αυτές συνεχίζουν δυναμικά και, πίστεψέ με, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να είναι θαυμαστείς των X-men! Περιμένουμε να δούμε τι έχει ετοιμάσει ο Hickman και η ομάδα του για το Reign of X.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;