Πανεπιστήμιο Κύπρου: 4 προσφερόμενα e-learning από την Πολυτεχνική Σχολή
Πανεπιστήμιο Κύπρου: Περισσότερες πληροφορίες, κόστος και ημερομηνία έναρξης για τα προσφερόμενα e-learning.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει μερικά αρκετά ενδιαφέροντα και χρήσιμα e-learning, τα οποία απευθύνονται τόσους στους/στις αποφοίτους του όσο και στο ευρύ κοινό. Δικαίωμα συμμετοχής στα προγράμματα έχουν όλοι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Κύπρου, οι οποίοι κατά προτίμηση απασχολούνται σε κλάδο σχετικό με τη θεματική του σεμιναρίου.

Επίσης, θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και σε μη απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου, δεδομένου ότι δεν έχουν συμπληρωθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις. Για να αποκτήσει κάποιος το πιστοποιητικό παρακολούθησης, θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του σεμιναρίου, ενώ εκτός από το πιστοποιητικό παρακολούθησης, στους φοιτητές και τις φοιτήτριες δίνεται παράλληλα και η δυνατότητα διεκδίκησης πιστωτικών μονάδων ECTS.

Ακολουθούν 4 e-learning που προσφέρονται από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου:

Δημιουργία ιστοσελίδων με την υπηρεσία Wix, Α μέρος

Λεπτομέρειες: Το πρόγραμμα προσφέρει πρακτική καθοδήγηση βήμα-βήμα στη διαδικασία δημιουργίας και δημοσίευσης μιας ιστοσελίδας για προσωπικό ή/και επαγγελματικό λόγο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 1)Δημιουργία βασικών συστατικών ιστοσελίδας (κείμενο, εικόνα, βίντεο) 2)Εφαρμογή κινούμενων γραφικών για επικέντρωση προσοχής χρήστη σε συγκεκριμένα σημεία 3)Δημιουργία διαδικτυακού shop 4)Δημιουργία Blog και δημοσίευση posts 5)Δημουργία εκδήλωσης (event) και πρόσκληση συμεττοχόντων με αγορά εισιτηρίων 6)Δημιουργία υπηρεσιών (services) και δημοσίευση για κράτηση από επισκέπτες 7)Σχεδιασμός suggested customer journeys στην ιστοσελίδα από την ενακτήρια οθόνη (landing page) ως την οθόνη εξόδου (exit page) Το πρόγραμμα θα βοηθήσει κυρίως άτομα που θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους (portfolio) καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες για δημιουργία της διαδικτυακής τους παρουσίας.Επίσης μπορεί να βοηθήσει μικρές εταιρίες για βελτιστοποίηση της υφιστάμενης ιστοσελίδας τους. Τέλος, το πρόγραμμα είναι ιδανικό για ανέργους για εμπλουτισμό του βιογραφικού τους καθώς και για άτομα που ψάχνουν αλλαγή στην επαγγελματική τους καρίερα. Θα δοθούν σημείωσεις που καθοδηγούν βήμα-βήμα όσα θα παρουσιαστούν στο μάθημα. Επίσης, τα μαθήματα θα βιντεογραφηθούν και θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες στο τέλος του προγράμματος. Διάρκεια: 3 ώρες Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ημερομηνία έναρξης: 05/12/20 ώρα: 09:00

Kόστος συμμετοχής: 45€ – 60€

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εισαγωγή στη διαχείριση έργων και προετοιμασία για την εξέταση Project Management Professional (PMP-PMI)

Λεπτομέρειες: Στόχος των σεμιναρίων είναι η εξοικείωση με τις βασικές έννοιες και μεθόδους της Διαχείρισης Έργων όπως παρουσιάζονται στο οδηγό που εκδίδει το Project Management Institute (PMI). Περιλαμβάνει: καθορισμό των στόχων του έργου, διαχείριση του χρόνου, διαχείριση του κόστους, διαχείριση της ποιότητας, διαχείριση των πόρων, διαχείριση της επικοινωνίας, και διαχείριση του ρίσκου. Σε κάθε ενότητα θα παρουσιάζονται και θα επεξηγούνται σχετικές ερωτήσεις από προηγούμενες εξετάσεις για την πιστοποίηση Project Μanagement Professional (PMP) του PMI. Με τον τρόπο αυτό, τα σεμινάρια προσφέρουν μια πρώτη επαφή με την εξέταση PMP του PMI. Διάρκεια: 10 ώρες Θα πραγματοποιηθούν 5 συναντήσεις των 2 ωρών η κάθε μια (Δευτέρα και Τετάρτη: 7/12/20, 9/12/20, 14/12/20, 16/12/20 και 21/12/20) Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ημερομηνίες: 07/12/20, 18:00

Kόστος συμμετοχής: 150€ – 200€

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επιχειρησιακή χρήση πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης

Λεπτομέρειες: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική ανάλυση και πρακτική καθοδήγηση βήμα-βήμα στη εκμετάλλευση των πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram και YouTube για προώθηση μιας μικρής επιχείρησης ή/και τη δουλειά (portfolio) ελεύθερων επαγγελματιών. Προτείνεται οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν πρώτα το πρόγραμμα σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 1)Δημιουργία επιχειρησιακού προφίλ 2)Καθορισμό ρυθμίσεων για βελτιστοποίηση επιχειρησιακού προφίλ 3)Σχεδιασμό και προγραμματισμό δημοσιεύσεων 4)Σχεδιασμό προωθητικής διαφήμισης στην κάθε πλατφόρμα 5)Παρουσίαση μελετών περίπτωσης εταιρειών για αναγνώριση καλών και κακών πρακτικών Το πρόγραμμα θα βοηθήσει κυρίως άτομα που θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους (portfolio) καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες για δημιουργία της διαδικτυακής τους παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει μικρές εταιρίες για βελτιστοποίηση της υφιστάμενης διαδικτυακής τους ταυτότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τέλος, το πρόγραμμα είναι ιδανικό για ανέργους, για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού τους καθώς και για άτομα που ψάχνουν αλλαγή στην επαγγελματική τους καρίερα. Στο πρόγραμμα θα δοθούν σημείωσεις που αναφέρουν αναλυτικά όσα θα παρουσιαστούν στο μάθημα. Στο τέλος τους προγράμματος θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Διάρκεια: 3 ώρες

Ημερομηνίες: 12/12/20, 09:00

Kόστος συμμετοχής: 45€ – 60€

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Search Engine Optimization (SEO) A μέρος

Λεπτομέρειες: Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική και πρακτική καθοδήγηση στη βελτιστοποίηση περιεχομένου μιας ιστοσελίδας για καλύτερη τοποθέτηση και εμφάνιση στις μηχανές αναζήτησης, με συγκεκριμένη εστίαση στην μηχανή αναζήτησης Google. Προτείνεται όπως οι συμμετέχοντες παρακολουθήσουν πρώτα το πρόγραμμα σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 1)Βελτιστοποίηση περιεχομένου εντός ιστοσελίδας για αναγνώριση από μηχανές αναζήτησης (on-site SEO) 2)Κατανόηση σημαντικότητας επιλογής στοχευόμενων λέξεων/φράσεων κλειδιών 3)Εφαρμογή τεχνικών βελτιστοποίησης σε κείμενο, εικόνες, βίντεο, χάρτες 4)Κατανόηση εφαρμογής στρατηγικής για προώθηση εκτός ιστοσελίδας (off-site SEO) 5)Σχεδιασμός διαφήμισης στην μηχανή αναζήτησης Google Το πρόγραμμα θα βοηθήσει κυρίως άτομα που θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους (portfolio) καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες για εκμετάλλευση των μηχανών αναζήτησης και σωστή τοποθέτηση σε αναζητήσεις χρηστών του στοχευόμενου κοινού. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει μικρές εταιρίες για βελτιστοποίηση της υφιστάμενης διαδικτυακής τους τοποθέτησης στις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, το πρόγραμμα είναι ιδανικό για ανέργους για εμπλουτισμό του βιογραφικού τους καθώς και για άτομα που ψάχνουν αλλαγή στην επαγγελματική τους καρίερα. Διάρκεια: 3 ώρες Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ημερομηνίες: 19/12/20, 09:00

Κόστος συμμετοχής: 45€ – 60€ , 45€ ,

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;