GNTM 3- Βίκυ Καγιά: «Οι τρεις φιναλίστ δεν θα είναι μόνο άντρες»
Όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγια για το μεγάλο τελικό του GNTM 3.

Το μοντέλο και κριτής του GNTM 3, Βίκυ Καγιά, μίλησε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προκειμένου να της ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή, ενώ παράλληλα έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για τον τελικό του GNTM 3.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι παρότι τα αγόρια υπερτερούν μέχρι στιγμής έναντι των κοριτσιών, στον τελικό δε θα δούμε μόνο αγόρια.

“Δεν ισχύει ότι στον τελικό θα είναι ανδρική υπόθεση. Δεν ξέρεις ποιος θα το πάρει, αυτό θα γίνει στο live. Δεν είναι μόνο αγόρια υπάρχουν και κορίτσια στον τελικό», αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι φέτος θα δούμε μεγάλες αλλαγές και στον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τον τελικό φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είπε τα εξής:

““Κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live – δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι’ αυτό. Έμπαιναν όλοι μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες. Και αυτό δεν άντεχε το σύστημα”.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι με την αλλαγή αυτή η ψηφοφορία που θα διεξαχθεί δεν θα είναι free και 100% δωρεάν, όπως τις προηγούμενες δύο χρονιές.

Δείτε όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;