Γιώργος Καράβας: Όσα είπε για τη διαφωνία του με τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ στο GNTM 3
Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για το GNTM 3 και το περιστατικό με τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ.

Το επεισόδιο του GNTM 3, το οποίο προβλήθηκε χθες, Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, ήταν αρκετά ανατρεπτικό, αφού όχι μόνο δεν αποχώρησε κανένα από τα μοντέλα του διαγωνισμού, αλλά δημιουργήθηκε μία κόντρα ανάμεσα στον coach, Γιώργο Καράβα, και τους παίκτες του GNTM 3, Ανδρέα και Έντουαρντ.

Ο Γιώργος Καράβας, λοιπόν, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Η Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη κόντρα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καράβας δήλωσε τα εξής:

“Άκου να δεις! Το “ρε φίλε” εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα – ίσα είναι τιμητικό κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο χρόνο, να σε θεωρούν φίλο τους. Υπάρχει κάτι, το οποίο τα παιδιά λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι μεγαλοποιούν κάποιες καταστάσεις. Εγώ αυτό που προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν και να τους εξηγήσω απέναντί τους είναι ένα πράγμα: Όταν είσαι coach σε κάποιον, δεν είσαι μόνο στο κομμάτι της καθοδήγησης. Είσαι coach και στο κομμάτι να προφυλάξεις κάποιον. Ακόμα και αν χρειάζεται να τον προφυλάξεις από τον ίδιο του τον εαυτό. Άρα, το να έχεις π.χ. την ελευθερία του λόγου είναι απόλυτα σεβαστό, απόλυτα κατανοητό, και κάτι που θέλουμε. Βάσει αυτού γίνεται ο διάλογος, αλλά κάποιος πρέπει να καταλαβαίνει πού η ελευθερία του λόγου του σταματάει και πού ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου, που έχει κάποιες πιο πάνω υποχρεώσεις και αρμοδιότητες. “

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;