Κορυφαία ανάπτυξη του HUAWEI AppGallery με τις καλύτερες διεθνείς και ελληνικές εφαρμογές
Η εξελικτική πορεία του AppGallery αποδεικνύει ότι η Huawei κερδίζει επάξια το "στοίχημα" για την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο

Γνωρίζουμε καλά ότι αυτό που διαφοροποιεί τη HUAWEI από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τεχνολογίας, είναι τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής smartphones, αλλά και τα πιο προηγμένης τεχνολογίας laptops που παρέχει εδώ και χρόνια, θέτοντας στο επίκεντρο την ικανοποίηση των προτιμήσεων και αναγκών του καταναλωτή.

To τελευταίο διάστημα, ωστόσο, η εταιρία φαίνεται να σημειώνει νέο ρεκόρ επιτυχίας σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές, καθώς αναπτύσσει όλο και περισσότερο τα ανταγωνιστικά Huawei Mobile Services (HMS) και εμπλουτίζει το κατάστημα εφαρμογών του AppGallery, δημιουργώντας τελικά μια αξιοσημείωτη αντιπρόταση απέναντι στα Google Mobile Services και το Play Store αντίστοιχα.

Πέρα από το διαρκώς αναπτυσσόμενο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών της HUAWEI, το οποίο μάς παρέχει πληθώρα επιλογών σε συσκευές, όπως wearables, tablets, laptops, smartphones, αλλά και αξεσουάρ, η εταιρία καταγράφει πλέον τεράστια άλματα και στον τομέα των εφαρμογών.

Μέσα από την πλατφόρμα του AppGallery, η HUAWEI φιλοξενεί όλες εκείνες τις κορυφαίες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά στα κινητά μας, είτε πρόκειται για διεθνούς φήμης applications, είτε για ελληνικά apps που “σαρώνουν” στην αγορά και εντυπωσιάζουν τους tech lovers απανταχού.

Το “στοίχημα” της HUAWEI κερδήθηκε

Από τη στιγμή που το AppGallery της HUAWEΙ λανσαρίστηκε τον Απρίλιο του 2018, έχει καταφέρει να αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας μέχρι σήμερα, πάνω από 460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες του κόσμου.

Καθιστώντας αρχικά την ιδιωτικότητα των χρηστών ως την απόλυτη προτεραιότητα, το HUAWEI AppGallery γράφει ιστορία σε ό,τι αφορά τα virtual καταστήματα εφαρμογών και μετρά συνολικά 184 δισεκατομμύρια downloads, ήδη από πρώτο εξάμηνο του 2020.

Μέσα από το AppGallery, η εταιρία προσφέρει ένα υπερ-πλήρες και ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών, που μεριμνά για τη διατήρηση της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια των χρηστών της, παρέχοντας μία εντυπωσιακή ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών, ενώ η πορεία της προς ένα καλύτερο τεχνολογικό μέλλον δεν σταματά εκεί: Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά την επένδυση σε αυτό το οικοσύστημα, μένοντας πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών.

Το AppGallery φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο και αναπτύσσεται διαρκώς, έτσι ώστε να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Huawei ΑppGallery εμπλουτίζεται με τις no1 εφαρμογές μετακίνησης παγκοσμίως

Η ανάγκη για μετακίνηση λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων, αποτελεί συχνά ένα απαιτητικό καθημερινό φαινόμενο, που καθιστά πλέον τις εφαρμογές μετακίνησης πιο απαραίτητες από ποτέ, καθώς εκείνες μας συστήνουν τους πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους για να φτάσουμε στον προορισμό μας on time!

Ενδεικτικά, μόλις τον φετινό Σεπτέμβριο, προστέθηκε στο HUAWEI AppGallery το Moovit, η βραβευμένη και πιο διακεκριμένη εφαρμογή παγκοσμίως για συγκοινωνίες, η οποία προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες.

Η HUAWEI προσθέτει τώρα το Moovit στον διαρκώς εμπλουτιζόμενο κατάλογο του AppGallery και εξοπλίζει τους χρήστες με τον πλέον εξελιγμένο και χρήσιμο βοηθό για τις μετακινήσεις τους σε πόλεις εντός και εκτός Ελλάδας, με τη χρήση όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

«Αποστολή του Moovit από την πρώτη ημέρα ήταν να απλουστεύσει τις αστικές μετακινήσεις σε όλο τον κόσμο» […] «Η είσοδος της εφαρμογής σχεδιασμού δρομολογίων και πλοήγησης στα smartphones της Huawei θα διευκολύνει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Έχοντας τη δυνατότητα να σχεδιάσουν εύκολα και αποτελεσματικά την μετακίνησή τους με τα ΜΜΜ σε πραγματικό χρόνο, οι χρήστες συσκευών Huawei θα μπορούν να μετακινούνται σε οποιαδήποτε πόλη με άνεση και ευκολία.»

Yoav Meydad, Chief Growth & Marketing Officer του Moovit

Με 865 εκατομμύρια χρήστες σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, η εφαρμογή Moovit διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζει τις πληροφορίες που λαμβάνει από οργανισμούς συγκοινωνιών και φορείς μεταφορών, συγκεντρώνοντας από τους χρήστες όλες τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

To αποτέλεσμα είναι ότι η εφαρμογή προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση, παρέχοντας ενημερώσεις για την ώρα άφιξης, ειδοποιήσεις για έργα συντήρηση, αλλά και σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη υποδομών για πρόσβαση ΑμΕα.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του covid19, το Moovit παρείχε ακριβή και αξιόπιστα δεδομένα στους χρήστες, με τη βοήθεια του “Mooviter Community”, που συμπεριλαμβάνει 700.000 τοπικούς “συντάκτες”, οι οποίοι καταγράφουν και επικαιροποιούν όλα τα δεδομένα σχετικά με τις αστικές συγκοινωνίες σε πόλεις, που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με άλλο τρόπο.

«Ως κορυφαία εφαρμογή για αστικές συγκοινωνίες, το Moovit είναι μια καταπληκτική προσθήκη στο HUAWEI AppGallery με πρόσβαση για όλους, ούτως ώστε οι πάντες να μπορούν να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ ευκολότερα. Ακόμη και εν μέσω της συνεχώς μεταβαλλόμενης κατάστασης λόγω των υφιστάμενων μέτρων ασφαλείας, οι πελάτες μας μπορούν να βρίσκουν εύκολα τον προσανατολισμό τους και να φτάνουν στον προορισμό τους από όπου κι αν βρίσκονται.»

Wnag Heng, Vice President, Global Partnerships & Eco-Development της Huawei Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης

Η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας θα διαθέσει το Moovit δωρεάν σε περισσότερες από 100 χώρες και σε 45 γλώσσες, ενώ παράλληλα στο AppGallery προστίθενται ολοένα και περισσότερες εφαρμογές που σχετίζονται με τις μετακινήσεις μας εντός και εκτός αστικού ιστού. Μια από αυτές είναι και η κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης, TomTom Go Navigation, που περιλαμβάνει 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο και πολλές ακόμα επιλογές.

Μάλιστα, για όλους εμάς που παθιαζόμαστε με την έννοια ταξίδι, είμαστε full ενθουσιασμένοι με την εφαρμογή Bolt, που προστέθηκε στο AppGallery της HUAWEI και μας δίνει εναλλακτικές επιλογές μετακίνησης στην Ευρώπη, όπως ενοικίαση ποδηλάτων και scooter, προσφέροντας παράλληλα διάφορα προνόμια, τύπου vouchers, εκπτώσεις και δώρα.

Η φιλοσοφία του HUAWEI AppGallery σημαίνει προνόμια & οφέλη στον καταναλωτή

Η φιλοσοφία και το στρατηγικό όραμα μιας τεχνολογικής εταιρίας, προμηνύουν την επιτυχημένη μελλοντική της πορεία, τόσο σε ό,τι αφορά την καινοτομία σε εφαρμογές και υπηρεσίες, όσο και στη δυνατότητά της να προσφέρει στους καταναλωτές όλα τα προνόμια που εκείνοι αναζητούν.

Αυτό ακριβώς ισχύει και στη φιλοσοφία του AppGallery, πίσω από την οποία κρύβεται η επιθυμία της Huawei να μεταφέρει στον καταναλωτή ασύγκριτα προνόμια και οφέλη που δύσκολα θα βρει οπουδήποτε αλλού.

Όσον αφορά, λοιπόν, τη φιλοσοφία του AppGallery, αυτή εκφράζεται με δύο αντικειμενικούς, ξεκάθαρους και απλούς τρόπους:

-Πρώτον, μέσα από τα οφέλη που χαρίζουν οι ίδιες οι εφαρμογές στους χρήστες και επιβεβαιώνουν την προτεραιότητα που έχει θέσει η εταιρία σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση του πελάτη: Επιστροφές χρημάτων, εκπτώσεις, κορυφαία events και δώρα, κουπόνια για δωρεάν κατανάλωση, super προσφορές και πολλά ακόμα προνόμια!

-Δεύτερον και κυριότερον, η φιλοσοφία του AppGallery εκφράζεται μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που διαθέτουν οι AG Huawei συσκευές, όπως smartphones, laptops, tablets, smartwatches και, οι οποίες επιτρέπουν στον χρήστη να εκτελεί ένα σωρό δραστηριότητες: Να φοράει, για παράδειγμα, το έξυπνο ρολόι του όταν πηγαίνει για τρέξιμο, έχοντας την ευκαιρία να μετράει τους καρδιακούς παλμούς του ή να μπορεί να συνδέσει το laptop με το smartphone του, με ένα μόλις άγγιγμα(!)

Huawei AppGallery και ο κατάλογος εφαρμογών ανανεώνεται διαρκώς!?

Το έχουμε πει και στο παρελθόν, αλλά δε θα κουραστούμε να το επανάλαβουμε: Δεδομένης της εποχής που ζούμε και των απίστευτα γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας, έχουμε φτάσει στο σημείο όπου η τεχνολογία έχει όλες τις δυνατότητες να μας υπενθυμίζει όλα αυτά που εμείς -άθελά μας- ξεχνάμε. Τα deadlines στη δουλειά, το διάβασμα της εξεταστικής, οι ανελλιπείς υποχρεώσεις και, μέσα σε όλα, ένας σωστός ύπνος, ένα υγιές lifestyle και ένα τρέξιμο το απόγευμα, είναι δύσκολο να ισορροπήσουν σε ένα daily πρόγραμμα, χωρίς να εξουδετερώνει το ένα το άλλο. Είναι δύσκολο μεν, όμως καθόλου ακατόρθωτο, αφού έχουμε σύμμαχο όλες τις τεχνολογικές εφαρμογές που, πλέον, γνωρίζουν καλύτερα κι από εμάς ότι, ο ύπνος και η φυσική μας κατάσταση, δεν είναι καθόλου “piece of cake”.

Όλες τις σημαντικές “υπενθυμίσεις” σχετικά με την παρακολούθηση της υγείας, της φυσικής μας κατάστασης, του άγχους ή του ποιοτικού ύπνου, μάς τις κάνει πλέον η Huawei, μέσα από το AppGallery, διαθέτοντας έναν κατάλογο εφαρμογών που εμπλουτίζεται συνεχώς και γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος για να παλέψουμε μια απαιτητική καθημερινότητα που μας θέλει πάντα on time και οn demand!

Η Huawei αντιλαμβάνεται πόσο χρήσιμα είναι σήμερα αυτά τα apps για την καθημερινότητά μας κι έτσι, μέσω του AppGallery μάς προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά γύρω από τους καρδιακούς μας παλμούς, τα βήματα που καταγράφουμε σε μία ημέρα, την ποιότητα του ύπνου μας ή το άγχος και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίματος, μεριμνώντας για τη φροντίδα και τη βελτίωση της υγείας μας.

Για την ιστορία, μέσα στο AppGallery μπορείς να βρεις εφαρμογές, όπως το Huawei Health για την πλήρη παρακολούθηση της υγείας σου, το Sleep Cycle, το οποίο αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, το Home Workouts, που σού προτείνει προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό, το StepsApp, το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιείς κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα και κάθε χρόνο και, φυσικά, το απαραίτητο Period Tracker, που βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας.

Huawei Mobile Services: Το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά στον πλανήτη

Αν νόμιζες ότι οι εφαρμογές – “σύμμαχοι” που θα βρεις στο AppGallery σταματούν εδώ, κάνεις λάθος!

Μέσα από το Huawei Mobile Services (HMS), η Huawei στοχεύει στην εδραίωση μιας συνεργασίας με όλους τους τομείς (χρηματοπιστωτικούς, κυβερνητικούς, εκπαιδευτικούς, επιχειρησιακούς, τομείς του πολιτισμού), ώστε να επιτευχθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός οργανισμών και επιχειρήσεων και, άρα, να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η καθημερινότητα του χρήστη. 

Εφαρμογές, για παράδειγμα, όπως το HUAWEI Wallet (με POS μέσω κινητού τηλεφώνου), το HUAWEI City Service (με υπηρεσίες για τον πολίτη με χρήση Huawei ID) ή το Link Now (μια πλατφόρμα για online εκπαίδευση, συνεργατικότητα και distant learning) είναι μόνο μερικές από τις λύσεις που προσφέρει η Huawei στους καταναλωτές της.

Αυτή τη στιγμή, το οικοσύστημα HMS της Huawei είναι το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, με πάνω από 1,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και 96.000 εφαρμογές ενσωματωμένες στο HMS Core.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι το όραμα της εταιρίας αφορά στη δημιουργία ενός κόσμου που θα εξυπηρετείται από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της, πράγμα που έχει ήδη καταφέρει με αξιοσημείωτη επιτυχία σε τοπικό επίπεδο. Στην Ελλάδα, η HUAWEI φροντίζει να δημιουργεί συνεργασίες από τις οποίες πηγάζουν τα πιο ελκυστικά προνόμια για τον χρήστη συσκευών Huawei που θα κατεβάσει τις εκάστοτε εφαρμογές.

Τεράστια επιτυχία του AppGallery στην Ελλάδα με όλες τις κορυφαίες εφαρμογές

Βασική προτεραιότητα της Huawei, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι η διευκόλυνση και η εξυπηρέτηση των αναγκών και προτιμήσεων των πελατών.

Ο στόχος επετεύχθη!

Σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε τοπικό επίπεδο, η Huawei συνεργάζεται στενά με τους παρόχους των πιο δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα, προκειμένου να εξοπλίσει το AppGallery με όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν γίνει απαραίτητες για τους σύγχρονους καταναλωτές. Κατεβάζοντας, λοιπόν, κορυφαίες εφαρμογές από το AppGallery της Huawei, εξυπηρετούμε τις καθημερινές μας ανάγκες, όπως είναι η ανάγκη για μετακινήσεις, οι συναλλαγές, η διασκέδαση και, φυσικά, η διατροφή μας, ίσως και το πιο σημαντικό απ’ όλα, αφού… η δουλειά “τρέχει” κι εμείς πεινάμε σαν λύκοι!?

Στο AppGallery της Huawei, θα βρεις -μεταξύ άλλων- την εφαρμογή του efood, τη δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, η οποία σου δίνει κυριολεκτικά αμέτρητες επιλογές, αφού μπορείς να παραγγείλεις από 7.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας! Για όλους εμάς, λοιπόν, που είμαστε στη δουλειά το μεσημέρι και αρχίζει να καραδοκεί η πείνα, η λύση είναι μία: Παραγγέλνουμε αυτό που τραβάει η όρεξή μας, μέσω της εφαρμογής, και είμαστε ούλτρα ευγνώμονες για την… απολαυστική δυνατότητα που μας έδωσε το Huawei AppGallery!

Επίσης, μη ξεχνάς ότι με την εφαρμογή e-fresh που διατίθεται στο AppGallery, μπορείς να παραγγείλεις οτιδήποτε χρειάζεσαι από το σουπερμάρκετ, πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνες τις μέρες που το διάβασμα ή η δουλειά σε κρατάνε σπίτι για πολλές ώρες συνεχόμενα. Με το e-fresh που μπορείς να εγκαταστήσεις μέσω του Huawei AppGallery, δε χρειάζεται να τρέχεις (πάλι) τελευταία στιγμή για να προλάβεις το σούπερ μάρκετ που κλείνει από λεπτό σε λεπτό!

Εννοείται πως οι κορυφαίες εφαρμογές που διαθέτει το AppGallery έχουν και συνέχεια! Πάρε για παράδειγμα το Taxiplon Passenger, που μπορείς να εγκαταστήσεις στη Huawei συσκευή σου για να καλέσεις ταξί όποια στιγμή το χρειαστείς και να μετακινηθείς με απόλυτη ασφάλεια στην πόλη σου!

Όσο για όλους εμάς που κινούμαστε με αυτοκίνητο σε μία πόλη που το πάρκινγκ μοιάζει πραγματικός… γολγοθάς, το AppGallery μας δίνει τη λύση για ακόμα μια φορά: Κατεβάζεις από το AppGallery της Huawei συσκευής σου το ParkAround και η δυσκολία στο να βρεις πάρκινγκ έχει μετατραπεί σε… απόλυτη άνεση, αφού βρίσκεις να παρκάρεις στην πόλη σου και μάλιστα σε (πολύ) συμφέρουσες τιμές.

Μάλιστα, το Huawei AppGallery εγκαινιάζει τώρα μια νέα εποχή σε ό,τι αφορά τις καθημερινές συναλλαγές των καταναλωτών, εντάσσοντας στον κατάλογό του νέες και πλήρως απαραίτητες εφαρμογές που αφορούν όλες εκείνες τις online δραστηριότητες, που όλοι μας πραγματοποιούμε σε καθημερινή βάση, ως σύγχρονοι καταναλωτές. Ενδεικτικά, πρόκειται για εφαρμογές όπως η Dominos, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr, καθώς και τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, αλλά και Τράπεζα Πειραιώς που αναμένεται να προστεθεί σύντομα.

Με την έλευση των τραπεζικών εφαρμογών στο AppGallery φαίνεται να “σπάει” και η τελευταία υποψία ανησυχίας γύρω από την ασφάλεια του συστήματος, καθώς η συμμετοχή των τραπεζών επιβεβαιώνει ότι το AppGallery της Huawei έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

Petal Search: Κορυφαία μηχανή αναζήτησης που προστατεύει ιδιωτική ζωή & πνευματικά δικαιώματα

Δεδομένου ότι η διαφάνεια και η προάσπιση της ιδιωτικότητας είναι δύο από τα μεγαλύτερα ηθικά ζητήματα που ανακύπτουν στον τομέα της τεχνολογίας, η HUAWEI κατάφερε να κερδίσει επάξια το “στοίχημα” της 3ης μεγαλύτερης πλατφόρμας εφαρμογών παγκοσμίως.

Στο “στοίχημα” αυτό, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συμβολή του Petal Search, του νέου και εξαιρετικά χρήσιμου εργαλείου αναζήτησης, το οποίο βοηθά τους κατόχους των Huawei smartphones να βρίσκουν οτιδήποτε χρειάζονται, όπως, για παράδειγμα, εφαρμογές, ειδήσεις και φωτογραφίες.

Μέσω του μηχανισμού αναζήτησης Petal Search, οι χρήστες του HUAWEΙ AppGallery μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκατομμύρια εφαρμογές και, ταυτόχρονα, έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν αυτό που θέλουν απευθείας από την μπάρα αναζήτησης που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη του κινητού τους.

Το Petal Search είναι προ-εγκατεστημένο στα τελευταία Huawei smartphones της σειράς P40 και διατίθεται σε περισσότερες από 45 χώρες και περισσότερες από 40 διαφορετικές γλώσσες.

Χρησιμοποιώντας το εν λόγω εργαλείο, οι χρήστες μπορούν να κάνουν update στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές τους, ενώ παράλληλα, τα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται από διαφορετικές πηγές (από το AppGallery ή το Huawei browser), με αποτέλεσμα οι χρήστες να βρίσκουν ευκολότερα τις εφαρμογές που χρειάζονται για να τις κάνουν εγκατάσταση στο smartphone τους.

Το Petal Search είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, καθώς σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό, έχοντας παράλληλα πιστοποιηθεί από το European Privacy Seal για συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR) και τηρώντας αυστηρά πρότυπα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των πνευματικών δικαιωμάτων.

Σε τελική ανάλυση, ο σκοπός της τεχνολογίας δεν είναι άλλος από το να δημιουργεί αντικείμενα και υπηρεσίες με πρακτικό όφελος για την κοινωνία και τα επιμέρους μέλη της.

Κάθε φορά, λοιπόν, που μια ηλεκτρονική υπηρεσία δημιουργείται και ξεκινά τη λειτουργία της με όραμα και αυθεντικές φιλοδοξίες, όπως είναι τα οφέλη του καταναλωτή, η προστασία της ιδιωτικότητάς του και, άρα, ένα καλύτερο τεχνολογικό μέλλον για όλους, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι, αφενός έχει εκπληρώσει τον σκοπό της, και αφετέρου, ξεχωρίζει (και αξίζει να ξεχωρίζει) στο “σύμπαν” των τεχνολογικών καινοτομιών. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του AppGallery της HUAWEI.

«Xτίζουμε το HUAWEI AppGallery για να προσφέρουμε την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία.»

Αυτό είναι το μήνυμα της εταιρίας προς τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Huawei κερδίζει το στοίχημα και προσφέρει μια απολύτως βιώσιμη και διαρκώς αναπτυσσόμενη εναλλακτική επιλογή, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;