Πώς ένα
Η Τεχνολογία γνωρίζει καλύτερα κι από εμάς ότι, ο ύπνος και η φυσική μας κατάσταση, δεν είναι καθόλου "παίξε-γέλασε"

Μπαίνοντας αργά και σταθερά στο φθινόπωρο (με ρυθμούς χελώνας -θα έλεγε κανείς- αν κοιτάξει τη θερμοκρασία), ξέρουμε καλά ότι, όπως κάθε νέα σεζόν, έτσι και η φετινή, σηματοδοτεί μια νέα σειρά στόχων που θέτει ο καθένας μας για καλύτερη ζωή και μεγαλύτερη ποιότητα στις καθημερινές συνήθειες.

Επειδή, όμως, ζούμε σε μια εποχή, που οι ρυθμοί ζωής “τρέχουν”, είναι λογικό ότι “τρέχουμε” κι εμείς αντίστοιχα, ώστε να προλάβουμε τα πάντα και να πετύχουμε τις ιδανικές ισορροπίες: Για παράδειγμα: Πώς θα οργανώσεις τον χρόνο σου για να συνδυάσεις τη δουλειά με το διάβασμα στη Σχολή και έναν καλό, ποιοτικό ύπνο; Πόσες ώρες θα αθλείσαι την ημέρα και πότε θα προλαβαίνεις να ξεκουράζεσαι; Πώς θα συνυπάρξει το άγχος για τα deadlines και τις υποχρεώσεις που έχεις, με ένα σωστό διατροφικό πλάνο, την ψυχαγωγία σου και ένα υγιές lifestyle, όλα μέσα σε μια μέρα;

Δουλειά, διάβασμα, ικανοποιητικός ύπνος, μια καλή φυσική κατάσταση και, μέσα σε όλα, μπόλικο στρες, δεν είναι και λίγα αυτά που έχεις να “παλέψεις” μέσα σε ένα 24ωρο, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, χρειάζεσαι συμμάχους, γιατί κανένας δεν τα κατάφερε στην εντέλεια απολύτως μόνος.

Ευτυχώς -να λες- που ζούμε στο 2020 και, πλέον έχουμε την τεχνολογία ως απόλυτα χρήσιμο σύμμαχο για τις μικρές και μεγάλες μάχες που δίνουμε καθημερινά.

Σε αυτές τις καθημερινές μάχες, λοιπόν, δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα smartwatches έχουν αναδειχθεί ως τα πιο δημοφιλή και απαραίτητα gadgets, καθώς υποστηρίζουν μια σειρά λειτουργίες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και μάς παρέχουν ουσιαστικές πληροφορίες για δραστηριότητες που αφορούν τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής μας: Τη φροντίδα για την υγεία μας, την παρακολούθηση της φυσικής μας κατάστασης, του ύπνου μας, ακόμα και του ίδιου μας του στρες.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχουμε ενθουσιαστεί άπειρα με το καλύτερο smartwatch της αγοράς, που δεν είναι άλλο το HUAWEI WATCH GT 2 Pro, το νέο και πιο πλήρες smartwatch που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στον τομέα των “έξυπνων ρολογιών”, και το οποίο συνδυάζει τη μοναδική λειτουργικότητα για την οποία φημίζονται οι συσκευές της HUAWEI, μαζί με την πολυτέλεια ενός premium ρολογιού.

Πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά στον τομέα των wearables, η τεχνολογία και το στιλ γίνονται το ένα και το αυτό, αφού το WATCH GT 2 Pro της Huawei ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και γράφει νέα ιστορία σε ό,τι αφορά τα “έξυπνα” ρολόγια.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro: Κορυφαίο design και απίστευτες δυνατότητες που μας πάνε ΑΛΛΟΥ!

Το ολοκαίνουργιο Huawei Watch GT 2 Pro που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, διαθέτει απαράμιλλο design, κρύσταλλο από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και διάρκεια μπαταρίας έως 2 εβδομάδες (!).

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι το νέο smartwatch της Huawei διαθέτει τις πιο εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής άσκησης, που σου εξασφαλίζουν τον (καλό) σύμμαχο που πάντα χρειαζόσουν για να τα βγάλεις πέρα με μια καθημερινότητα που “τρέχει” και σε αφήνει με άγχη και πιέσεις!

Ο σχεδιασμός του Huawei Watch GT 2 Pro ξεπερνά κάθε άλλο ρολόι της εταιρείας, αφού μιλάμε για ένα άνευ προηγουμένου κομψό αποτέλεσμα, που δίνει έμφαση στο design και την άνεση, διατηρώντας παράλληλα ένα ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο.

Αυτό οφείλεται στην κατασκευή από ζαφείρι με πλαίσιο από τιτάνιο, που προσδίει ανθεκτικότητα και πολυτέλεια, ενώ η AMOLED οθόνη του 1.39’’, σου προσφέρει την πιο καθαρή οπτική εμπειρία και εύκολη λειτουργία, με premium σχεδιασμό που μόνο να σε εντυπωσιάσει μπορεί!

Καθαρή οπτική εμπειρία και εύκολη λειτουργία στο νέο Huawei Watch GT 2 Pro, με AMOLED οθόνη 1.39’’

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε επίσης ότι, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κεραμική επιφάνεια στην πλάτη, που δίνει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ το σχήμα της είναι φιλικό προς το χέρι με λεία επιφάνεια. Με λίγα και απλά λόγια, λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με ένα κομψοτέχνημα που, αφενός εξυπηρετεί την καλαισθησία και το όμορφο design και, αφετέρου, τη λειτουργικότητα με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας.

Huawei Watch GT 2 Pro, γιατί ο ύπνος και η φυσική κατάσταση δεν είναι “παίξε-γέλασε”!

Ωστόσο, πέρα από την ελκυστική εμφάνιση και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Huawei Watch GT 2 Pro να ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσα “έξυπνα ρολόγια” είναι οι απίστευτα εξελιγμένες δυνατότητές του που το μετατρέπουν σε πραγματικό σύμμαχο της υγείας σου, συμβάλλοντας στην καθημερινή σου προσπάθεια και μάχη να γίνεσαι η όλο και καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Watch GT 2 Pro: Premium σχεδιασμός με επιφάνεια από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και κεραμική πίσω επιφάνεια!

Πώς το πετυχαίνει αυτό;

Η χρηστικότητα του νέου smartwatch της Huawei βασίζεται στις πλούσιες λειτουργίες της που σού προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Το Huawei Watch GT 2 Pro προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης (συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών σπορ), διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση, ενώ είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

Δυνατότητα Παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και κορεσμού οξυγόνου αίματος με το νέο HUAWEI Watch GT 2 Pro!

Κι αν νομίζεις ότι οι δυνατότητες του πιο “έξυπνου” ρολογιού σταματούν εκεί… μάλλον γελιέσαι!

Το WATCH GT 2 Pro το πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν όλα εκείνα που πρέπει και θες να γνωρίζεις για το σώμα σου.

Για παράδειγμα: Πώς είναι η ποιότητα του ύπνου σου; Πώς μπορείς να τη βελτιώσεις; Πώς θα εξασφαλίσεις καλύτερο και (μακράν) πιο ποιοτικό ύπνο, ώστε να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της επόμενης ημέρας, χωρίς να ακροβατείς μεταξύ ύπνου και ξύπνιου (σαν ζόμπι);

Όλα αυτά μπορεί να στα δείξει η νέα λειτουργία TruSleep 2.0, μετρώντας με τη μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, τους παλμούς και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα.

Μάλιστα, πέρα από ρολόι – σύμμαχος, το WATCH GT 2 Pro εκτελεί και καθήκοντα ρολογιού… προπονητή, αφού, βάσει του ιστορικού σου, μπορεί να υπολογίσει την ένταση κάθε άσκησης, αλλά και τον χρόνο ξεκούρασης που απαιτείται αργότερα, στέλνοντας όλα τα δεδομένα στην εφαρμογή «Huawei Health».

Το WATCH GT 2 Pro αντέχει πίεση νερού 5 ATM και διαθέτει αυτόνομο GPS, το οποίο σε ειδοποιεί σε περιοχές που έχει αδύναμο σήμα, για λόγους ασφάλειας!

Πέραν, όμως, της καταγραφής της φυσικής σου κατάστασης 24 ώρες το 24ωρο, με το νέο smartwatch της Huawei, μπορείς να λειτουργήσεις τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σου ή να αναπαράγεις μουσική, χρησιμοποιώντας το ρολόι ως music player και… οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ!

Το Huawei Watch GT 2 Pro είναι εκείνο το smartwatch που σου επιτρέπει να δεχτείς κλήσεις, αφού διαθέτει ΚΑΙ ηχείο!

Πόσο τέλειο;?

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι φωνητικές κλήσεις, τότε πρέπει να ξέρεις ότι με το Huawei WATCH GT 2 Pro, μπορείς να συνομιλήσεις με όποιον σε καλεί στο κινητό, αφού διαθέτει ενσωματωμένα ηχείο και μικρόφωνο! Το ηχείο μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και για να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια όση ώρα ξεκουράζεσαι ή κάνεις την απογευματινή σου βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς, ενώ μπορείς να αποθηκεύσεις πάνω από 500 μουσικά κομμάτια στη συσκευή!

Όσο για τη μπαταρία του;

Μιλάμε για μια μπαταρία με διάρκεια ζωής μέχρι και 2 εβδομάδες, οπότε σίγουρα δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ! Το Huawei Watch GT 2 Pro είναι το πρώτο Huawei smartwatch που φορτίζεται ασύρματα, με τη φόρτιση να πραγματοποιείται τόσο γρήγορα που, μέσα σε μόλις 5 λεπτά εξασφαλίζει 10 ώρες λειτουργίας!

Watch GT 2 Pro: Διάρκεια μπαταρίας 2 εβδομάδες (2 εβδομάδες τυπική χρήση, 30 ώρες GPS non stop, 10 ώρες bluetooth calling, 24 ώρες music playback)
Quality time απογευματινές βόλτες με WATCH GT 2 Pro και ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro!

Αν, λοιπόν, είναι μεσημέρι προς απόγευμα κι εσύ θες να βγεις από το σπίτι για να ξεσκάσεις και λίγο, φοράς το WATCH GT 2 Pro και βγαίνεις για ένα τρέξιμο ή χαλαρό περπάτημα, έτσι για τη βόλτα! Δε θέλεις, όμως, να κουβαλάς και το κινητό σου μαζί, γιατί το περπάτημα είναι το quality time που περνάς με τον εαυτό σου μέσα στη μέρα, κι έτσι, αφήνεις στο σπίτι το κινητό και ό,τι αυτό συνεπάγεται: Αντιπερισπασμούς και ενοχλητικά notifications στα social media, που “σκάνε” το ένα μετά το άλλο.

Φορώντας στο χέρι σου το κομψό Huawei Watch GT 2 Pro, βγαίνεις τη βόλτα σου και μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική, χρησιμοποιώντας μόνο το έξυπνο ρολόι σου, αφού η συσκευή συνδέεται απευθείας στα bluetooth ακουστικά σου, που δεν είναι άλλα από τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro, το ιδανικό “ταίρι” του νέου Watch GT 2 Pro.

Aγοράζοντας το Watch GT 2 Pro παίρνεις ΔΩΡΟ τα ασύρματα ακουστικά Freebuds 3i! Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Οκτώβρη 2020!

Τα HUAWEI FreeBuds Pro ξεχωρίζουν για τον εξαιρετικό τους ήχο, ο οποίος συνδυάζεται με την ενεργή ακύρωση θορύβου για να μη σε αποσπά τίποτα από τη μουσική που ακούς στις χαλαρές απογευματινές σου βόλτες ή όταν τσιλάρεις στο σπίτι! Είτε τα χρησιμοποιείς για φωνητικές κλήσεις, είτε για να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια, το αποτέλεσμα είναι απλά κρυστάλλινο, ενώ, ταυτόχρονα, εντυπωσιάζει η τεχνολογία γρήγορης φόρτισής τους, υποστηρίζοντας και ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση, αλλά και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους!

Τα αγαπημένα HUAWEI FreeBuds Pro διατίθενται σε λευκό χρώμα και παρέχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης:

Δεν το χάνουμε με τίποτα: Ασυναγώνιστες προσφορές και μοναδικά προνόμια στο HUAWEI Month (21/09 – 31/10)! 

Στο πλαίσιο του “Huawei Month”, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2020, στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI, συνεχίζονται μεγάλες εκπτώσεις σε περισσότερα προϊόντα, όπως: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), laptops (MateBook D 14″), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH), ενώ παράλληλα προσφέρεται ένα μεγάλο πακέτο προνομίων μέσω του Application Gallery, σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα.

Τα καλύτερα τα έμαθες;?

Αγοράζοντας το κορυφαίο Huawei Watch GT2 Pro, θα λάβεις ως ΔΩΡΟ και τα wireless noise-canceling ακουστικά Freebuds 3i, με άριστη απόδοση ήχου, για να απολαμβάνεις τη μουσική που αγαπάς στις προπονήσεις σου, χωρίς να σε ενοχλεί κανείς! Ούτε θόρυβοι, ούτε παρεμβολές! Η απίστευτη προσφορά έχει πάρει παράταση μέχρι το τέλος του μήνα, και συγκεκριμένα, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020, οπότε κάνε τα κουμάντα σου για να προλάβεις κι εσύ να προμηθευτείς το απόλυτο smartwatch της αγοράς, Huawei Watch GT2 Pro, και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Freebuds 3i!

Οι συσκευές της HUAWEΙ πηγαίνουν την τεχνολογία ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον, ενώ το νέο ρολόι – πολυεργαλείο Watch GT 2 Pro, έρχεται για να κάνει πιο εύκολους τους αγώνες που δίνεις κάθε μέρα, προσφέροντας σου τη μια και μοναδικά ασύγκριτη δυνατότητα: Τον έλεγχο και την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού σου, δηλαδή της ίδιας σου της υγείας.

Και αξίζει να λέγεται “έξυπνο” ρολόι, ακριβώς επειδή εκπληρώνει τον θεμελιώδη του σκοπό στο έπακρον: Γίνεται ο κατάλληλος σύμμαχος που σε βοηθά να είσαι, μέρα με τη μέρα, η καλύτερη και πιο healthy εκδοχή του εαυτού σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
51'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;