Big Brother: Ανατροπή με την αποχώρηση από το ριάλιτι
Δεν αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, αλλά ο Μεγάλος Αδερφός...

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε ακόμα ένα live του Big Brother μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Εν όψη του lockdown που τέθηκε σε ισχύ σε όλη τη χώρα από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, ο Μεγάλος Αδελφός ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους  για το νέο καθεστώς και την πορεία της πανδημίας στη χώρα. Προς το τέλος του επεισοδίου, όμως, ο Μεγάλος Αδερφός επιφύλασσε ακόμα μία μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωνε συνεχώς ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης, ο Big Brother ήταν αποφασισμένος να ταράξει τα νερά στο σπίτι του ριάλιτι. Μάλιστα, η ανακοίνωση που έκανε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Χάρης Βαρθακούρης, άφησε άφωνους τους συγκατοίκους και κυρίως τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Χρήστος Βαρουξής και η Ραμόνα Μοροσάνου. Όπως και σε κάθε live, έτσι και σε αυτό, περιμέναμε ένας από τους παίκτες να αποχωρήσει. Μάλιστα, αυτός περιμέναμε να είναι ο παίκτης που θα συγκέντρωνε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Όμως, όπως ενημέρωσε, το σπίτι του Big Brother ο Χάρης Βαρθακούρης, αυτή την εβδομάδα, δε θα αποφάσιζε το τηλεοπτικό κοινό ποιος ή ποια θα αποχωρούσε από το ριάλιτι αλλά ο ίδιος ο Μεγάλος Αδελφός. Τελικά, η απόφαση ήταν να μην αποχωρήσει κανένας παίκτης!

Δες το σχετικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Παρασκευής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;