Χριστίνα Ορφανίδου: Όσα δήλωσε η παίκτρια του
Όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Ορφανίδου μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του "Big Brother".

Στο επεισόδιο του Big Brother, το οποίο προβλήθηκε την Παρασκευή (23/10), αποχώρησε η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Love It” και μίλησε για την εμπειρία της στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η Χριστίνα Ορφανίδου μιλώντας για την αποχώρησή της από το Big Brother δήλωσε τα εξής:

“«Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Είχα δει στον ύπνο μου ότι θα είμαι υποψήφια. Είδα στον ύπνο μου τον Παναγιώτη το προηγούμενο βράδυ να μου δίνει πίσω το δώρο που του είχα δώσει και να μου λέει πως θα είμαι υποψήφια. Περίμενα και το να αποχωρήσω εγώ και την αντίδραση των διδύμων. Πρέπει να μπορείς να διαχειριστείς και τη νίκη και την ήττα και να είσαι αξιοπρεπής.”

Επιπλέον, η Χριστίνα Ορφανίδου αναφέρθηκε σε άλλους συμπαίκτες και συμπαίκτριές της μέσα στο παιχνίδι, όπως είναι οι δίδυμοι, η Ραμόνα και η Άννα – Μαρία.

“Είναι νέα παιδιά, είναι καλά παιδιά οι δίδυμοι, απλά είναι λίγο κουτσομπόληδες και ανώριμοι. Είναι 22 χρονών. Αυτό ήταν το κακό με τον Παναγιώτη. Επειδή δε μπορώ να είμαι μαζί σου, θα είμαι απέναντί σου. Η Ραμόνα και η Άννα Μαρία δεν μου έλεγαν ποτέ καλημέρα. Η Ραμόνα είχε αποστασιοποιηθεί από όλους, είχα προσπαθήσει να την πλησιάσω. Η Άννα Μαρία μπορεί να είναι ρόλος και κυκλοθυμία μαζί.”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ορφανίδου.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Χριστίνα Ορφανίδου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;