Κορωνοϊός - Lockdown: Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη (Vid)
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Πότε μπαίνουμε σε καθολικό Lockdown - Τι θα ισχύσει αναλυτικά - Η απόφαση της κυβέρνησης

Μετά από εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, σήμερα, Πέμπτη 05/11, στις 12.00 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία του καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, προχωράει σε έκτακτες ανακοινώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η επιθετική αύξηση κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα και το τριπλό αρνητικό ρεκόρ έχουν σημάνει συναγερμό, καθώς χθες (04/11) καταγράφηκαν 2.646 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, 18 νέοι θάνατοι, ενώ 179 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Τη μετάβαση της χώρας σε συνθήκες γενικού αποκλεισμού, λοιπόν, ανακοινώνει αυτή τη στιγμή και από τις 12:00 το μεσημέρι, με νέο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον πλέον δραστικό τρόπο και επί ελληνικού εδάφους το δεύτερο και, πιο επιθετικό κύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Κορωνοϊός – Lockdown: Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Τσιόδρα στο παρακάτω video:

Έχοντας στο πλάι του τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα ο κ. Μητσοτάκης, αφενός θα εκθέσει προς τον ελληνικό λαό τις αιτίες για το αιφνίδιο της απόφασής του και αφετέρου θα αναφερθεί στους επικείμενους κινδύνους και τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα, τα οποία σήμαναν χθες συναγερμό μεταξύ των Ελλήνων λοιμωξιολόγων.

Στις εισηγήσεις περιλαμβάνεται και η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό.

Οι αιτίες της πρότασης δεν είναι άλλες από τον καλπάζοντα αριθμό των νέων κρουσμάτων στην Αττική, αλλά και άλλων μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας, με τις τελικές αποφάσεις να επαφίονται τελικά στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;